Titlul câștigat de FCSB i-a dat aripi lui Gigi Becali! A cerut desființarea CSA Steaua: ”Scoate marca la vânzare!”

Gigi Becali csa steaua FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 14:00
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 14:06

FCSB a câștigat titlul de campioană a României pentru prima dată după nouă ani.

Gigi Becali este absolut convins că FCSB va reveni în următorii ani la denumirea de ”Steaua”, nume pe care l-a purtat până în 2016, atunci când instanța a decis că această denumire îi revine Clubului Sportiv al Armatei.

Gigi Becali: ”Scoate marca aia de Steaua la vânzare!”

Patronul noii campioane a României crede că echipa sa ar putea avea de câștigat în urma alegerilor ce se apropie curând. Finanțatorul FCSB-ului speră că, pentru un capital de imagine, cei din cadrul MApN pot decide să scoată la vânzare marca ”Steaua”, având în vedere că echipa din Liga 2 nu are drept de promovare în primul eșalon al României.

Becali consideră că CSA Steaua se va desființa în viitor și speră că FCSB va putea juca în Ghencea în Champions League

Nu știu, dar aia va fi sigur (n.r. că FCSB va reveni la numele de Steaua). Mai durează trei-patru ani, cât durează procesele. Probabil că, dacă sunt băieți deștepți în campania asta electorală, conduci, ai Guvernul, fii, mă, băiat deștept, fă un lucru să iei 6-7 la sută în plus, să se vadă că faci lucruri bune pentru țară.

E un lucru minor, dar îl fac, e un lucru pe care îl vor oamenii. Vă fac pofta, vă fac plăcerea. Să nu existe discuții, scoate marca aia de Steaua la vânzare. Nu puteți promova, hotărâre de Guvern, scoate-o la vânzare, punct. Nu trebuie să facă mare lucru, doar să o scoată la vânzare ca să o valorifice.

O cumpără cineva, eu, oricine și gata, s-a terminat cu scandalurile. Echipa aia oricum trebuie desființată că nu are ce, să ne dea nouă stadionul să mergem în Liga Campionilor, să revină lucrurile în făgașul lor normal dacă vrem să conducem o țară. M-am săturat și eu, plec la Liverpool și cu asta basta”, a spus Gigi Becali într-o conferință de presă susținută la palat.

 

Mesajul distribuit de FCSB după câștigarea titlului

La scurt timp după finalul meciului cu Farul, pe contul oficial de Facebook a noii campioane a României a apărut un mesaj cel puțin controversat.

#Superliga #27 Campionii României suntem noi!”, a fost mesajul postat de roș-albaștri.

În mesajul respectiv se face o aluzie la faptul că este al 27-lea titlu de campioană a României cucerit de FCSB. Totuși, noua campioană a României a luat în considerare și trofeele pentru care se judecă de multă vreme cu cei de la CSA Steaua.

Instanța a decis că echipa patronată de Gigi Becali deține doar palmaresul după 2003. Astfel, acest titlu este doar al șaselea campionat din ”era Becali”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!