Gigi Becali Steaua Superliga

Ce SURPRIZA! Seful Comisiei care ii judeca azi pe Stanca si Martinovic ii e DATOR lui Becali! Cum se poate schimba soarta stelistilor:

Florin Gatejan este cel care  va conduce azi Comisia de Disciplina in cazul incidentlor petrecute la meciul Petrolul-Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2011, 07:05
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2011, 07:08

"Dragomir nu ne-a chemat pe noi, cei din comisie, sa ne dea vreodata ordine sau sa ne spuna ce decizii sa luam. Comisia e independenta, asta va garantez. El a vorbit la modul general, nu s-a referit la cele doua cazuri. A explicat ce spune FIFA in astfel de situatii, si anume ca un cartonas rosu acordat pe teren de un arbitru nu poate fi anulat sub nici o forma de nici o comisie. Mai mult de atat, ai luat «rosu» direct pentru lovitura, automat se pleaca de la doua etape cu suspendarea.De ce l-a dat afara pe Martinovici? Sarbu' a avut sange in instalatie, ce dracu' sa mai vorbim, a dovedit ca e sarb adevarat, daca nu intervenea, ii batea golanul ala pe toti pe teren, mar ii facea pe toti. A fost vorba de autoaparare", spune Gatejan in Gazeta Sporturilor.

Seful Comisiei de Disciplina spune ca nu poate trece peste decizia arbitrului si ca decizia de azi nu va fi influentata de relatia lui cu Gigi Becali. "In anii trecuti l-am aparat ca avocat in multe procese. Cind i-a fost luat carnetul de conducere, cind a avut un proces cu niste terenuri in Voluntari, intr-un dosar de tilharie. I-am taiat chitante pentru toti banii pe care i-am primit de la el, era vorba de onorariul de avocat. Vorbeste asa, aiurea, si lumea chiar crede ca mi-a dat bani degeaba, dar nu e asa. Bine, stiu eu de unde are pornirea asta pe mine. Ca n-am intervenit la Dan Voinea, care mi-e nas si care, atunci cind a fost procuror, i-a facut lui Gigi acel dosar cu terenurile, cu Armata", explica Gatejan.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!