ilie stan Steaua Europa League

Steaua, SCHIMBATA total dupa meciul de la Ploiesti! URMARILE NEVAZUTE ale bataii si decizia lui Iliesta in ceea ce priveste capitanul:

Steaua - Maccabi e LIVE VIDEO pe www.voyo.ro, joi, 22:00!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2011, 07:46
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2011, 07:50

Antrenorul Ilie Stan il felicita pe Novak pentru gestul de a-l anihila pe agresorul lui Galamaz, dar spune ca banderola nu va ajunge totusi pe bratul sarbului. "Ce s-a intimplat la Ploiesti nu e admisibil nicaieri pe globul asta. Am ajuns rau de tot, sincer. Din acel moment trebuia oprit definitiv jocul, nu era nevoie sa se mai astepte, faptele erau oricum grave de tot. Un nenorocit, ca altfel nu pot sa-i spun, a stricat tot spectacolul sportiv pe un stadion superb si in fata a 15.000 de spectatori. Nu se mai putea continua deoarece nu mai exista securitate pe teren", spune Ilie Stan in Gazeta Sporturilor.

Antrenorul Stelei povesteste ca Martinovic a venit dupa meci la el si-a cerut scuze. "Novak a venit dupa meci la mine si mi-a zis asa: «Scuze, ca am lasat echipa in inferioritate, insa trebuia sa apar Steaua, sa-mi apar colegul». L-am batut pe umar si i-am replicat: «Stai linistit, ai facut ce trebuia sa faci. Gestul tau e normal». Acum, sper sa nu fie suspendat pentru ca ar fi anormal", povesteste Stan.

Ca urmare a evenimentelor de la meciul cu Petrolul, antrenorul Stelei spune ca jucatorii lui s-au schimbat in bine. "Jucatorii, dupa ce am intrat la vestiare si dupa tot ce se petrecuse cu Galamaz, cu Tatarusanu, aveau o agresivitate pozitiva fantastica. Ei se incurajau intre ei si isi doreau sa continue, sa joace si asa. Acest episod sint convins ca va stringe si mai mult rindurile la Steaua si vom deveni un grup si mai unit", explica Stan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!