Mirel Radoi George Tucudean petrolul Steaua Superliga

Ce surpriza! In plina criza de atacanti, Radoi e gata sa renunte la una dintre putinele solutii: "Daca vrea, poate sa plece!"

Steaua 0-0 Petrolul | Steaua ramane fara gol marcat in cele doua meciuri oficiale jucate sub comanda lui Mirel Radoi

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iulie 2015, 23:11
Data actualizarii: Sambata 11 Iulie 2015, 23:19

Radoi nu are solutii in atac, iar acest lucru se vede din plin in jocul Stelei. Antrenorul Stelei a anuntat ca e gata sa renunte la Tucudean, jucator care nu a fost trecut pe lista UEFA pentru dubla cu Trencin,.

"A fost decizia noastra sa nu-l trecem, a staff-ului tehnic. Ramane de vazut daca el va dori sa continue cu noi, sa fie imprumutat sau sa plece. Vom avea o discutie cu el si vom vedea ce isi doreste."

"Se tot vorbeste de problema atacului, avem nevoie de atacanti si vom transfera unul in cel mai scurt timp."

"Cred ca am facut un joc bun cu Petrolul, chiar daca nu pe toata durata partidei. Ne-a lipsit acel plus, acea pasa in ultimii 30 de metri. Avem o oarecare circulatie, dar nu gasim ultima pasa."

"Nu l-am avut pe Tamas in lot pentru ca avem multe meciuri si atunci trebuie sa rotim jucatorii. Am preferat sa-l odihnim pe Tamas pentru urmatoarea partida. Avem ceva probleme, dar nu putem sa spunem ca este doar vina fundasilor."

"Steaua trebuie sa arate bine incepand cu urmatorul meci. Deocamdata ne lipseste golul."

"Mi-a placut atitudinea suporterilor, chiar daca nu au fost multi. Eu i-am auzit pe cei de la Steaua, rareori pe cei de la Petrolul", a spus Radoi la DigiSport.

Modifică setările cookies