Miercuri 04 Aprilie 2018, 13:18

Ce se intampla cu Torje, dupa ce a fost scos din lot pentru meciul de la Botosani! Decizia luata de Dinamo

Torje a fost scos din lot inainte de meciul de la Botosani.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Ionel Danciulescu a explicat astazi, la Ora exacta in sport, ca Torje va continua la Dinamo, in ciuda tensiunilor aparute in ultimele zile intre el si antrenorul Florin Bratu.

Torje s-a prezentat in aceasta dimineata la antrenament.

"S-a creat o falsa impresie ca ar fi exclus din lot. Nu s-a pus problema niciodata. A avut o discutie cu mine si Florin saptamana trecuta, lucrurile s-au reglat."

"A fost decizia lui Florin ca Torje sa nu faca parte din lot. Dar de azi este la antrenament, e la Saftica in acest moment."

"Cand va considera Florin ca merita sa joace, il vom vedea in teren."

"Eu am mare incredere in Gabi, cred ca ne poate aduce acel plus de care avem nevoie, si sa fie un adevarat lider, si in teren, si in afara vestiarului", a spus Danciulescu la PRO X.

Managerul lui Dinamo spune ca si Palici va reveni in curand in circuitul echipei.

"Antun a avut ceva probleme medicale in ultimul timp, de-aia nu a mai facut parte din lot. Acum este din nou la antrenament cu echipa. Nu a fost niciodata vorba de excluderea lui Antun", a mai spus Danciulescu.2 comentarii
  • 4 2018
    caine-aurolac torje plange , noi o luam pe nevasta-sa si pe sorsa...
  • 4 2018
    iura torje acesta nu e in stare sa dea gol nici cu poarta goala ,alungatil de la echipa oameni buni ca nu e de nimic acest dop...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT