Ce s-a intamplat de fapt la ASA: toti jucatorii pot sa plece LIBERI daca accepta noul contract. Detaliile unui caz incredibil

ASA Tg. Mures Vasile Maftei Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2015, 14:19
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2015, 14:20

Agitatie la ASA dupa ce DNA a blocat conturile clubului. Jucatorii au primit contracte noi, care le garanteaza doar 30% din sumele propuse initial.

Vasila Maftei e primul care s-a despartit de Tg. Mures. Fundasul a explicat care au fost noile conditii financiare oferite de ASA. Orice jucator care accepta noile intelegeri poate ramane liber de contract in orice moment!

"Am primit vestea ca o suma e blocata de DNA. Ni s-a propus un alt contract. Voiau sa ne plateasca 30% si restul de 70% sa ni-l dea la sfarsitul campionatului, daca se vor primi bani din drepturile TV sau daca ne calificam in grupele Europa League. Mai era acolo o clauza ca puteam pleca oricand. Eu am decis sa plec. Avand in vedere ca Dan Petrescu va pleca dupa Supercupa, am ales sa plec. Nu cred ca se mai poate in conditiile astea. Ne-am despartit amiabil.

Dan Petrescu a contat foarte mult pentru mine cand am venit la ASA. Si clubul a fost luat prin surprindere de tot ce s-a intamplat, au vrut sa faca niste plati si au gasit conturile blocate de DNA. Majoritatea jucatorilor va ramane. Nu au alternativa imediata. Se bazeaza pe clauza asta de reziliere ca pot pleca oricand, asa am inteles. Ieri am fost anuntati, pana la pranz, de conducere, ca trebuie sa ne hotaram pana azi dimineata, ca sa stie pe cine se pot baza", a spus Maftei pentru Dolce Sport.

Fostul capitan al Rapidului are doua oferte din Liga I. Una dintre ele vine de la Astra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!