POVESTEA trista pe care a spus-o Sumudica! "Eu il am aici pe Maftei, saracul! Sa vedeti ce a patit!" Sumi-gol ataca dur! VIDEO

Antrenorul celor la Chiajna, Marius Sumudica a vorbit la Sport.ro despre ce s-a intamplat la Comisia de Disciplina.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 22:57
Data actualizarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 23:39

El s-a referit apoi si la situatia de insolventa, in care se regasesc tot mai multe cluburi din Liga I.

"Nu am jignit pe nimeni, am fost doar de acord cu o propunere. Am mai spus ca mi se pare mult sa retrogradeze sase echipe in Liga I. Am zis doua cuvinte, insa fata de acea idee, nu m-am referit la nimeni, la cineva anume. Eu sustin aceste idei si am opinia mea, m-au intrebat si cei de la Comisie.

Toata lumea, media, toti spun asta: imi aduc aminte ca in urma cu ceva vreme toata lumea alerga dupa Fatai si dupa Eric, sa-i naturalizam si sa-i avem la echipa nationala. Uitati-va si la Alvaro Pereira, care a jucat la CFR Cluj, a plecat la Porto, apoi la Inter si iese pe locul trei la CM cu Uruguay, dupa ce pana sa joace la CFR nu avea nicio selectie la echipa lui nationala.

Este opinia mea, buna sau rea, e a mea. Nu consider ca trebuie sa fiu chemat la Comisia de Disciplina, sa ma suspende sau sa ma amendeze. Eu mi-am cerut scuze pentru cele doua cuvinte, dar sunt argumente care stau in picioare pentru opinia pe care am avut-o.

Ceea ce se intampla in fotbalul romanesc e strigator la cer, mai ales legat de insolventa! Maftei, saracul, care e la mine, a pierdut in jur de 100.000 de euro la CFR Cluj. Aici nu suntem sa vindem ciuperci sau ridichii. Noi in competitia interna nu luam nicio masura pentru cei aflati in insolventa, doar UEFA ia masuri, cand e sa joci afara.

Dar aici nu facem nimic, nu mai platim taxe, nu mai dam nimic si e in regula, mergem inainte cu echipele astea! Iar restul, cluburile care nu sunt in insolventa, dau salarii mai mici, dar platesc taxele, in timp ce echipele care merg in insolventa promit salarii mari, fac 30 de puncte, iau banii din drepturi TV si intra in insolventa.

Dar Maftei, cand a marcat in minutul 90, nu stiu cu cine, iar CFR a luat campionatul, plus milioanele aferente, a fost bine, nu? E corect sa nu-si ia banii?

Eu sunt omul care a spus mereu lucrurilor pe nume, de asta nu m-am ferit niciodata. La Rapid e altceva: au intrat in insolventa cand erau in Liga II, acum incearca sa plateasca tot, taxele, tot, sa fie bine. Nu promit contracte mari, e ok. Oamenii aia incearca sa faca treaba", a spus Marius Sumudica la Ora Exacta de la Sport.ro.

Modifică setările cookies