VIDEO EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu fotbalistul român care-l ținea pe bancă pe Mirel Rădoi: ”Era cel mai bun, nu și-a mai revenit niciodată!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 11:43
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 15:44

Fostul internațional Răzvan Raț, invitatul lui Cătălin Oprișan și al lui Andru Nenciu la ediția de joi, 13 iunie, a emisiunii Emoții Europene, a evoluat la EURO 2008 și EURO 2016.

Răzvan Raț, prezent cu naționala României la turneele finale EURO 2008 și EURO 2016, fotbalist cu 113 selecții și 2 goluri pentru echipa ”tricolorilor”, a fost invitatul realizatorilor Cătălin Oprișan și Andru Nenciu la ediția de joi, 13 iunie, a emisiunii Emoții Europene, în direct pe Sport.ro și VOYO de la ora 11:00.

Remarcat de Rapid la Școala de Fotbal Nicolae Dobrin, Raț a ajuns în cele din urmă în Giulești.

”Eram printre cei mai buni la Under 18 la Școala de Fotbal Nicolae Dobrin, unde era domnul Mihai Georgescu, acolo m-a observat Ionuț Chirilă, care a povestit mai departe la Rapid și așa am ajuns.

Din generația mea, grupa 1981, mai mult de jumătate au jucat cel puțin în divizia A!

Mai bun decât mine era Dan Baciu (n.r. - căpitanul echipei), care-l ținea pe bancă pe Mirel Rădoi, dar a avut ghinion.

A ajuns și el la Rapid, ca mine. Și în ultimul meci, la o săritură, era un duel aerian, cade și-și rupe ligamentele încrucișate! 

Era 1998, operația de ligament atunci nu era ca acum, adică rata de eșec la operație era foarte mare, plus recuperarea după... 

Nu toată lumea se putea opera atunci afară, și el nu și-a mai revenit niciodată la forma dinainte, a jucat apoi undeva la Gaz Metan Mediaș, dar s-a lăsat pe la 27-28 ani.

Mai erau în echipă cu mine, la Școala de Fotbal Nicolae Dobrin, Marius Bilașco, Ciprian Tănasă, Vasile Maftei”, și-a amintit Răzvan Raț la emisiunea Emoții Europene.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii au avut parte de o emisiune specială, care a adus în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special a vorbit despre momente importante de la turneele finale continentale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!