VIDEO EXCLUSIV Răzvan Raț, amintiri din Giulești: ”Eu am ajuns la Rapid ca atacant”! Antrenorul-surpriză care l-a remarcat la Școala de Fotbal Nicolae Dobrin

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 11:26
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 15:45

Fostul internațional Răzvan Raț, invitatul lui Cătălin Oprișan și al lui Andru Nenciu la ediția de joi, 13 iunie, a emisiunii Emoții Europene, a evoluat la EURO 2008 și EURO 2016.

Răzvan Raț, prezent cu naționala României la turneele finale EURO 2008 și EURO 2016, fotbalist cu 113 selecții și 2 goluri pentru echipa ”tricolorilor”, a fost invitatul realizatorilor Cătălin Oprișan și Andru Nenciu la ediția de joi, 13 iunie, a emisiunii Emoții Europene, în direct pe Sport.ro și VOYO de la ora 11:00.

Fundașul stânga s-a remarcat în fotbalul românesc la Rapid, însă Raț a dezvăluit că a ajuns în Giulești pe un cu totul alt post!

”Eu am ajuns la Rapid ca atacant, extremă stânga, am fost cumpărat de Rapid ca extremă stânga într-un sistem de joc 4-3-3!

Apoi trecerea ca fundaș a fost absolut întâmplătoare și am cărat pianul de dracii m-au luat!

Eram printre cei mai buni la Under 18 la Școala de Fotbal Nicolae Dobrin, unde era domnul Mihai Georgescu, acolo m-a observat Ionuț Chirilă, care a povestit mai departe la Rapid și așa am ajuns”, a povestit Răzvan la emisiunea Emoții Europene.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii au avut parte de o emisiune specială, care a adus în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special a vorbit despre momente importante de la turneele finale continentale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!