Ce răspuns a primit Gigi Becali după oferta făcută pentru Louis Munteanu

Gigi Becali FCSB Fiorentina louis munteanu Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:59
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:58
FCSB a realizat două transferuri după încheierea sezonului, iar Gigi Becali insistă acum pentru achiziționarea atacantului Louis Munteanu (21 de ani), de la Fiorentina.

După ce a rezolvat transferurile lui David Kiki (liber de contract, ultima oară la Farul) și Daniel Popa (cumpărat pentru 300.000 de euro de la U Cluj), Gigi Becali încearcă să ajungă la un acord și cu Fiorentina pentru achiziționarea lui Louis Munteanu, atacant împrumutat în ultimele două sezoane la Farul Constanța.

Gigi Becali, după oferta făcută pentru Louis Munteanu: "Au spus să aștept să joace finala Conference League"

Becali spune că a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru Louis Munteanu, iar din Italia i s-a transmis că va primi un răspuns după finala Conference League dintre Fiorentina și Olympiacos.

"Pentru Louis Munteanu aștept răspuns. Am făcut ofertă de 1,2 milioane, ei au zis 1,5. Eu aștept răspuns. Aștept să zică ceva. Am întrebat, au spus să aștept să joace finala Conference League", a declarat Gigi Becali, miercuri, la Digisport.

În cazul în care va ajunge la un acord cu Fiorentina privind suma de transfer, FCSB trebuie să îl convingă și pe Louis Munteanu. Gigi Becali a declarat recent că este dispus să îi ofere un salariu de 20.000 de euro fotbalistului care a înscris 12 goluri în ultima stagiune.

Și Rapid așteaptă răspuns de la Fiorentina pentru transferul lui Munteanu

FCSB are însă parte de concurență din campionatul intern. Rapid a anunțat public că vrea să îl transfere pe Louis Munteanu, iar acționarul minoritar Victor Angelescu a adus și el în discuție finala Conference League pe care Fiorentina urma să o joace.

"N-aș vrea să comentez. ne-am anunțat interesul, dar să vă spun că transferul e realizat sau că suntem foarte aproape nu ar fi corect. O să vedem zilele următoare. Cei de la Fiorentina au și finala de Conference League în această săptămână și vom vedea după.

Da, am declarat că rămâne o țintă pentru noi. Nu poți să vorbești cu jucătorul dacă nu ai o înțelegere cu clubul. Dar clar, rămâne o țintă majoră pentru acest mercato. Și nu mai avem pe nimeni cu care să fim în discuții finale", a spus Victor Angelescu, marți, la Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!