VIDEO Ce pregătește Dinamo ”în spatele ușilor închise”

Dinamo Vlad Iacob Superliga Vlad Iacob
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 14:33
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 14:33

Dinamo a surprins și a oficializat primul transfer al perioadei de mercato, deși are ”interzis” la transferuri.

Pentru a scăpa de interdicția la transferuri, Dinamo trebuie să achite nu mai puțin de 400.000 de euro, dar speră să capete dreptul de a transfera jucători la FIFA.

Până atunci, oficialii din ”Ștefan cel Mare” lucrează, împreună cu Ovidiu Burcă, la o campanie de transferuri. Dinamoviștii vor să-și construiască un lot cu care să facă o figură frumoasă în acest sezon de Superligă.

Dinamo poate să ajungă la un acord cu jucătorii, dar nu-i poate legitima până la ridicarea interdicției la transferuri.

Bineînțeles, la noi se lucrează în spatele ușilor închise și sperăm să facem lucruri cât mai bune, așa cum am arătat și în sezonul precedent. Vom legitima efectiv jucătorii după ridicarea interdicției”, a spus Vlad Iacob, administratorul special al clubului.

VIDEO - Vlad Iacob, după tragerea la sorți

Bogdan Marian așteaptă oferta de la Dinamo!

Bogdan Marian (18 ani), fotbalist prezentat în exclusivitate de Sport.ro, a fost legitimat un deceniu la Watford, la care până în 2022 a jucat pe postul de portar, după care a fost reprofilat în câmp ca fundaș stânga sau extremă stânga.

Devenit liber de contract în această vară, după un sezon în care a înscris 26 de goluri și a dat 16 pase de gol la Watford (tineret), Tring Athletic și Rushden & Diamonds, fotbalistul a început pregătirea cu Leicester City, fosta campioană din Premier League retrogradată în Championship.

”M-am dus la Leicester City, mă antrenez cu ei, mai exact cu echipa Under 21, pentru că vor să îmi ofere un contract. 

Însă aștept și o ofertă de la Dinamo, trebuia să merg în cantonamentul lor din Slovenia, dar până la urmă nu m-am mai dus”, a explicat Bogdan pentru Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!