Ce paradox frumos! Rapid, penultimul loc in Liga I, suporterii se bat pe abonamente! Toate invitatiile pentru prezentare, epuizate

Sala in care vor fi prezentati astazi noile vedete ale Rapidului e neincapatoare. Cele 500 de invitatii s-au epuizat in cateva minute.

Cele 500 de invitatii la prezentarea lui Sapunaru si Niculae s-au dat imediat. Fanii care n-au mai prins un loc in sala au plecat nemultumiti de la stadion.

"Mi se parea logic ca cine isi face abonament, ca sa se vada ca e suporter rapidist, sa primeasca si invitatie.", spune suporterul din imagine.

Si abonamentele se vand repede. Cel mai ieftin costa 70 de lei.

"E dupa spiritul Rapidului, suntem alaturi de echipa de fiecare data cand trebuie sa fim."

Fanii Rapidului spera sa primeasca macar 2000 de bilete la meciul din Ghencea. In urma cu opt ani, rapidistii au fost bagati in cusca, in Ghencea, dar au sfasiat celebra plasa.

Steaua - Rapid se joaca duminica viitoare, la 20:30.

Preturi intre 70 si 1400 de lei la abonamente

Rapid a pus in vanzare la casele de bilete ale stadionului Giulesti abonamente cu preturi cuprinse intre 70 si 1400 de lei pentru partidele din retur.

Preturile abonamentelor sunt: tribuna VIP - 1.400 de lei, tribuna oficiala - 1.400 de lei, tribuna 0 - 350 de lei, tribuna I - 140 de lei, tribuna a II-a - 100 de lei si peluza - 70 de lei.

Primul meci de pe teren propriu al Rapidului este pe 2 martie, cu Viitorul.

Citeste si:Rapidabonamente
VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Prinţul Philip al Marii Britanii este înmormântat. Doar 30 de persoane participă la slujbă
BRAT
Modifică setările cookies