Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi, anunț important pentru fani! Toate detaliile despre abonamentele pentru sezonul 2024-2025

Farul Constanta abonamente Fani Gica Hagi Superliga Romaniei Superliga Gică Hagi / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 13:56
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 14:03

Tot ce trebuie să știe fanii echipei de pe Litoral despre abonamente. 

Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi, a pus în vânzare abonamente pentru sezonul viitor al Superligii României. Campioană în urmă cu două sezoane, trupa de pe Litoral a încheiat în 2023-2024 pe locul 4 în campionat, la finele unui 'maraton' câștigat de FCSB. 

Cu jucători cu o tehnicitate ridicată și fotbaliști cu mare experiență, cum e cazul lui Dina Grameni, respectiv Ionuț Larie, Farul Constanța își propune și în viitorul sezon o clasare cât mai sus în ierarhia Superligii. 

  • Gică Hagi / Foto: Sport Pictures

"Clubul nostru pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2024-2025. Acestea sunt valabile la toate meciurile pe care Farul Constanța le va disputa pe teren propriu, campionat regular, play-off / play-out, Cupa României. 

Bonus, posesorii de abonamente vor putea asista și la meciurile de pe stadion Central din cadrul Academiei Hagi ale formației Farul feminin care va evolua în Women’s Champions League și la partidele formației U18 care s-a calificat în Youth League. 

Prețurile abonamentelor rămân aceleași ca în sezonul precedent!

Acestea sunt:

Peluza 1 și Peluza 2 – 400 de lei

Tribuna 2 – 800 de lei

Tribuna 1 – 1.000 de lei

Tribuna 0 – 1.200 de lei

Pachet Academy Peluza 1, sector B – 600 de lei (1 abonament părinte + 1 abonament junior AGH sau Farul) 

Abonații din sezonul 2023-2024 au prioritate la achiziția abonamentelor pentru noul sezon, având astfel posibilitatea păstrării locurilor deținute și în sezonul precedent. 

ATENȚIE! Perioada de reînnoire este între 10 și 24 iunie, urmând ca după această dată, locurile care nu sunt revendicate să devină disponibile pentru restul suporterilor!", scriu cei de la Farul. 

Pentrul noul sezon, Farul pune la dispoziția suporterilor mai multe metode de achiziție a abonamentelor:

Ridicare personală de la baza Academiei de Fotbal Hagi din Ovidiu, strada Academiei numărul 3, de luni până vineri între orele 10:00-16:00, la sala de conferințe a stadionului. 

Plata online cu ridicarea abonamentului din baza Academiei de Fotbal Hagi.

Plata online și livrare prin curier la adresa solicitată.

Plata online și primirea abonamentului pe mail în format electronic. (NU VA FI EMIS UN CARD)

Costul pentru emiterea unui card este 10 lei, iar în cazul pierderii acestuia, taxa de reemitere este de 20 de lei! 

Toate abonamentele vor putea fi folosite numai în scop personal, fiind interzisă distribuirea sau împrumutul către o altă persoană!

Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator conform Legii 04/2008.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!