VIDEO EXCLUSIV „Ce notă îți dai pentru toată cariera?” Mihai Pintilii a răspuns surprinzător, în emisiunea Poveștile Sport.ro

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 11:15
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 14:22

Mihai Pintilii a fost invitatul lui Andru Nenciu în emisiunea Poveștile Sport.ro. 

Actualmente antrenor secund al echipei FCSB, Mihai Pintilii a fost invitatul jurnalistului Andru Nenciu, într-un episod special al emisiunii Poveștile Sport.ro

În cadrul rubricii „Întrebările-fulger”, Mihai Pintilii a fost întrebat ce notă și-ar acorda pentru întreaga carieră, având în vedere totalitatea prestațiilor avute.

  • BREAKING NEWS | Ce a vrut sa spuna Pintilii?! Dopati? De aia am avut atatea probleme, cum au avut ei! Au murit pe teren... nici acum nu stim din ce cauze!

Mihai Pintilii își acordă nota 8 pentru cariera de fotbalist

Fără să ezite, Mihai Pintilii a replicat: „8 și îți zic de ce. Am avut numărul opt la echipa națională și e un număr care mi-a plăcut tot timpul,” a răspuns fostul mijlocaș defensiv, selecționat de peste patruzeci de ori în lotul României. 

În continuarea răspunsului, Mihai Pintilii a declarat că Andres Iniesta este cel mai bun număr opt pe care l-a văzut în fotbal.

Mihai Pintilii, despre golul care l-a făcut de neuitat în inimile suporterilor 

Pentru echipa națională a României, Mihai Pintilii a înscris un gol memorabil, în partida câștigată de România, scor 3-0, în detrimentul naționalei Ungariei. 

Meciul a avut loc pe Arena Națională în data de 6 septembrie 2013 și a contat pentru preliminariile Cupei Mondiale 2014, din Brazilia. 

Întrebat despre acel gol uimitor, Mihai Pintilii a făcut o incursiune în memorie, la invitația PRO TV: „Ce amintire să am? Cred că e cel mai frumos gol din cariera mea. Mai ales că a fost contra Ungariei. Îmi e greu să descriu în cuvinte ce am trăit atunci și cum a fost. Senzațional!

Atmosfera plus golul, primul și ultimul gol la echipa națională. Cred că îmi va rămâne tot timpul întipărit în minte”, a rememorat Mihai Pintilii, într-un interviu acordat pentru reporterul PRO TV Violeta Colgiu.

Mihai Pintilii a ieșit de două ori campion al României, în sezoanele 2012/13 și 2013/14. 


Mihai Pintilii, la Poveștile Sport.ro. Emisiunea integrală (19.04.2024)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!