VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii a numit cel mai mare talent de la FCSB: "Are ceva deosebit!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 09:34
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 09:51

FCSB conduce autoritar în clasamentul Superligii, reușind pentru prima oară în ultimii ani să demonstreze că are și echipă nu numai jucători.

În ultimele sezoane s-a tot vorbit despre FCSB ca despre echipa cu cei mai valoroși jucători din campionatul României, însă până în această ediție de campionat "roș-albaștrii" nu au reușit să-și respecte blazonul, pierzând campionatul pe final.

Altfel spus, FCSB a reușit să facă anul acesta ceea ce în sezoanele trecute nu a reușit. Sub comanda lui Pintilii și a lui Charalambous să devină o echipă.

  • Mihai Pintilii

Dacă la nivelul jocului de echipă FCSB a stat foarte bine în acest sezon, la nivel individual unii fotbaliști au "schiopătat". Este și cazul lui Tavi Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali visa să încaseze 50 de milioane de euro, care nu a reușit deloc să se regăsească în această ediție a Superligii.

Totuși, Mihai Pintilii, "secundul" lui Elias Charalambous la FCSB, consideră că "Tavi" râmâne unul dintre cei mai buni tineri jucători de la FCSB, în ciuda evoluțiilor șterse din acest sezon.

"Eu cred mult în Tavi Popescu. Am multe discuții cu el. Vorbim și înainte de antrenamente și după... vine el la mine: 'Pinti, vreau să vorbesc cu tine'. Eu sunt deschis cu oricare.

Sunt mulți. Mai sunt copii tineri talentați la FCSB, dar el mi se pare că are ceva deosebit. Te încântă. Când are chef, e greu să îi iei mingea", a spus Mihai Pintilii la emisiunea Poveștile SPORT.RO, moderată de jurnalistul Andru Nenciu.

Pintilii îl contrazice pe Dumitru Dragomir

Întrebat dacă sunt adevărate declarațiile lui Dumitru Dragomir care a susținut că antrenorii l-au "distrus" pe Tavi Popescu, deoarece i-au schimbat des poziția pe teren, Pintilii a punctat:

"Exclus. Atâta timp cât ai ceva deosebit, poți să te adaptezi oriunde. Mi se pare că nu are nicio legătură. La ei, la ce calități au, pot să se adapteze la orice poziție și să joace oriunde, pe orice post din față. Coman a jucat și el și în stânga, și în dreapta, și atacant. Sunt perioade. Perioade în care oscilezi. Depinde numai de tine. Creierul. Ești puternic aici... (n.r. - arată spre cap)", a mai spus Mihai Pintilii.

Cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate, Tavi Popescu a evoluat în 34 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, reușind să marcheze trei goluri și să ofere trei pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!