Antonio Semedo Steaua Tiago Gomes Superliga

Ce lovitura! Semedo si Tiago "joaca pe strazi": "N-au drept de joc nici la Steaua II"

Supriza pentru Tiago si Semedo! "Impinsi" de la spate de patronul Gigi Becali catre Steaua II, cei doi au aflat acum ca nu au drept de joc nici acolo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Martie 2009, 11:16
Data actualizarii: Joi 12 Martie 2009, 11:31

Singurul care poate juca la Steaua II e Szekely, anunta Leo Strizu, care nu stie daca jucatorul va fi trimis de la prima echipa sa joace in diviziile inferioare.

 "La inceputul sezonului s-a facut o lista cu fotbalistii de la prima echipa care au drept de joc pentru satelit. Tiago si Semedo nu au fost trecuti pe aceasta lista, iar acest lucru nu se poate modifica. Deci acesti doi jucatori nu vor putea juca pentru Steaua II pana la finalul acestui sezon. Pe Szekely il avem trecut pe lista, dar inca nu ni s-a comunicat nimic despre o eventuala trimitere a lui la satelit. Normal ca ne-ar putea ajuta sa castigam derby-ul cu Rapid II, iar o eventuala evolutie buna i-ar ridica moralul in vederea revenirii la prima echipa. Chiar daca pana acum cei care au trecut pe aici nu au mai putut reveni la echipa mare, sunt sigur ca Szekely este capabil sa se intoarca oricand la cel mai inalt nivel", a spus Strizu pentru Cancan.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies