Ce jucători a remarcat Nicolo Napoli după FCU Craiova - 'U' Cluj 5-0: „Sunt mari, se mișcă bine!”

FCU Craiova - U Cluj Nicolo Napoli Superliga Superliga Reactia lui Nicolo Napoli, dupa ce a dus-o pe Poli Iasi in Liga a doua: "Felicit baietii, au dat 100%!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 22:59
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 22:58
Oltenii s-au impus fără nicio problemă în fața ardelenilor.

FCU Craiova a reușit să înscrie de cinci ori în poarta celor de la 'U' Cluj și să cucerească trei puncte importante în Superligă pe un „Ion Oblemenco” pustiu, fără suporteri, după ce Adrian Mititelu a spus că la meciurile de acasă galeria nu va mai exista.

Ce jucători a remarcat Nicolo Napoli după FCU Craiova - 'U' Cluj 5-0: „Sunt mari, se mișcă bine!”

Antrenorul grupării din Bănie, Nicolo Napoli, a vorbit după victoria de vis cu formația dirijată de Ioan Ovidiu Sabău despre evoluția elevilor săi și i-a evidențiat pe Bahassa și Juan Bauza.

„Este meritul băieților că am făcut un meci foarte bun. Am meritat cele cinci goluri și sunt bune cele trei puncte. Știam bine apărarea lor, dar este meritul jucătorilor.Pe Chițu l-am felicitat în vestiar. Și Blănuță a intrat și a dat gol. Meritul lor, ei joacă din teren. Bahassa și Bauza sunt fotbaliști mari, buni, se mișcă bine, știu jocul, se mișcă bine, fac goluri. Avem nevoie de asemenea jucători.

Sper să nu pierdem la masa verde cu Sepsi. Este bine că am adus alte trei puncte echipei, iar acum urmează meciul de la București, cu Rapid.Asta este întrebare pentru patron. Nu. M-am întors și totul este în regulă. Este un greu, pentru un stadion atât de mare și frumos, fără suporteri. Sper că sunt fericiți pentru acest rezultat. Noi încercăm să câștigăm punctele pentru ei, pentru societate, pentru toată lumea”, a spus Napoli, după meci.

FCU Craiova - 'U' Cluj 5-0

Chițu a deblocat tabela în minutul 12 și a realizat „dubla” în minutul 25. Albu a dus scorul la 3-0 și a închis, temporar, tabela, cel puțin pentru prima parte a meciului de pe „Ion Oblemenco”.

'U' Cluj a continuat același meci dezastruos și în repriza secundă. Bahassa și-a trecut și el numele pe tabelă în minutul 81, iar Blănuță a închis tabela la 5-0, în minutul 90.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!