VIDEO EXCLUSIV Gheorghe Hagi, trup și suflet pentru fotbal: „Nimeni nu putea să mă oprească!” Ce obiective are antrenorul Farului 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 22:56
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 22:56

Gheorghe Hagi (57 ani) urmează să își sărbătorească ziua de naștere pe 5 februarie. 

Căpitanul Generației de Aur împlinește 58 de ani și a vorbit cu PRO TV și www.sport.ro despre dragostea pentru sportul care l-a pus pe harta mondială. Gheorghe Hagi nu se gândește să se despartă vreodată de fotbal și după ce a bătut-o pe FCSB în derby se pregătește de duelul cu Universitatea Craiova. 

„Am iubit fotbalul atât de mult, că nimeni nu putea să mă oprească”, a declarat Gheorghe Hagi într-un interviu acordat pentru www.sport.ro și PRO TV.

„Regele” nu și-a pierdut foamea de performanță și succes, după cum a recunoscut chiar el, astfel că a dezvăluit care sunt obiectivele pe care le mai are. 

„Întotdeauna mai am nevoie de ceva. De succes, mie îmi place succesul, îmi place să câștig și întotdeauna lucrez pentru lucrul ăsta. Îmi doresc să antrenez o echipă mare sau o echipă națională pe care să încerc să o duc unde îmi doresc eu”, a adăugat antrenorul Farului. 

Gheorghe Hagi, încrezător în Farul: „Ne putem bate de la egal la egal!”

Deși a fost lider în Superliga în prima parte a sezonului, Farul lui Gheorghe Hagi a căzut pe locul al doilea, în spatele lui CFR Cluj, campioana en-titre pregătită de Dan Petrescu. Antrenorul însă are încredere în echipa sa și în forma arătată până acum. 

„Titlul e în luptă! Da, bineînțeles. Suntem acolo, cele opt luni care au trecut ne-au arătat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă”. 

Gheorghe Hagi apare la „Interviul de 10” în ultima ediție a emisiunii „Ora exactă în sport”, pe PRO Arena, duminică, de la 11:00!  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!