Vlad a facut spectacol in poarta nationalei: "Porecla de Messi al portarilor m-a motivat!" VIDEO | Parade senzationale ale pustiului Stelei

Romania 4-0 Serbia, la Under 19, la Turneul de Elita.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Martie 2018, 08:03
Data actualizarii: Joi 22 Martie 2018, 08:09

Nationala Romaniei U19 are sansa de a se califica la Campionatul European din Finlanda. Romania a mai fost o singura data la Campionatul European, la acest nivel de varsta, in 2011, din postura de tara gazda.

Elevii lui Adrian Boingiu au debutat cu o victorie categorica la Turneul de Elita si au invins Serbia cu 4-0. Matan, cu o dubla, Morutan si Baluta au marcat pentru Romania, insa si Andrei Vlad poate fi trecut pe lista eroilor acestui meci.

Portarul Stelei a avut doua parade fantastice, una cand scorul era 2-0, si alta la 4-0, si a demonstrat ca isi merita supranumele de "Messi al portarilor".

"Messi al portarilor? Asta a spus patronul, n-am bagat in seama, m-a motivat putin, dar eu trebuie sa-mi fac treaba in continuare si sa imi vad de drumul meu. Important e ca sunt sanatos, ma simt bine acum. Sper sa ne calificam (la U19) si sa le mai dam o palma celor care ne contesta", declara Vlad inaintea meciului cu Serbia.

Adrian Boingiu, selectionerul de la U19, este convins ca jucatorii pe care ii antreneaza acum sunt mai buni decat generatia lui Rat si Radoi.

”Cosmin Contra a fost un jucator deosebit, care muncea mult, il regasesc foarte mult intre cei pe care ii antrenez acum. Sincer, calitatea celor pe care ii am acum este cu mult mai mare decat a celor pe care ii aveam la vremea respectiva. Nu degeaba i-am comparat cu cei din generatia lui '81, generatia lui Rat, Radoi, Codrea, Vlad Munteanu, Marius Niculae, Bilasco, am zis ca sunt peste ei. Pana acum au dovedit-o valoric si prin prisma rezultatelor”,
a declarat Boingiu dupa meci.

Romania U19 va mai juca pe 24 martie cu Suedia, la ora 19:00, si cu Ucraina, pe 27 martie, tot de la ora 19:00.

CITESTE SI

Modifică setările cookies