GALERIE FOTO Ce au scandat fanii lui FC U Craiova la sosirea în Gara de Nord din București

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 18:18
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 18:25

Rapid - FC U Craiova, unul dintre meciurile tari ale etapei cu numărul 25 din Liga 1, se joacă astăzi, de la ora 20:00, în Giulești.

Evenimentul din Giulești se anunță a fi unul tensionat, având în vedere incidentele de la ultimele meciuri Rapid - FC U Craiova, dar și conflictul existent între suporterii oltenilor și patronul Adrian Mititelu.

Galeria lui FC U Craiova a ajuns la București pentru meciul cu Rapid

Cu aproximativ două ore și jumătate înainte de meci, fanii lui FC U Craiova au ajuns cu trenul în Gara de Nord din București, unde au fost întâmpinați de jandarmi. "România, România!" au scandat fanii olteni, dar și mesaje împotriva Ungariei.

Pentru FC U Craiova este prima deplasare de la meciul suspendat cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Arbitrul Andrei Chivulete a pus punct partidei în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe din tribune, iar o decizie este așteptată în continuare de la Comisia de Disciplină.

La ultimul meci de acasă, 5-0 contra Universității Craiova, patronul Adrian Mititelu a decis să închidă porțile stadionului din teama de a nu exista noi incidente, care să ducă la alte sancțiuni împotriva clubului său.

Deși s-a pus problema ca galeria lui FC U Craiova să nu fie primită la meciul din Giulești, oficialii celor de la Rapid au transmis că nu poate interzice accesul. Totuși, în cazul în care vor exista scandări rasiste sau xenofobe, acționarul Victor Angelescu a precizat că se va solicita evacuarea imediată a suporterilor respectivi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!