Mihai Stoica FCSB Israel Superliga

Ce a spus Mihai Stoica după ce niciun jucător de la FCSB nu a prins echipa de start cu Israel 

Israel - România se vede în format LIVE TEXT pe www.sport.ro de la 21:45. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 21:29
Data actualizarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 21:30

Naționala României joacă la Budapesta penultimul meci din preliminariile EURO 2024. Edward Iordănescu a ales echipa de start, iar câteva dintre alegerile sale au surprins, stârnind și critici pe alocuri. Niciun jucător de la FCSB, liderul din Superliga, nu a prins primul 11, Coman și Olaru, singurii din lot, fiind lăsați pe banca de rezerve. 

Mihai Stoica a vorbit despre primul 11 al naționalei României 

Mihai Stoica a vorbit despre echipa de start aleasă de Edward Iordănescu și a fost întrebat despre faptul că niciun jucător din echipa sa nu a prins primul 11. Oficialul vicecampioanei a precizat că se aștepta însă la o astfel de formulă și nu s-a arătat surprins, deși credea că Florinel Coman ar fi putut fi o soluție.

„Erau trei înainte, acum au rămas doi. Acum sper să nu rămână unul sau... Cum să fie? Sunt opțiunile selecționerului, Screciu închizător, Șut închizător, e vorba de profilul jucătorului, ce gândești, ce pretenții ai de la el. Atunci, Șut rămâne acasă, se antrenează cu noi, Screciu joacă titular la națională, chiar dacă la echipa de club a jucat fundaș central. 

Drăguș joacă alt sistem, mă uitam aseară la Italia, au jucat cu 4 fundași, din care 3 de la Inter. Vezi ce jucători ai, îi bagi, sunt jucători care pot juca mai multe sisteme. Nu avem niciun reproș, cumva mă așteptam să joace Coman, pentru că e poziția lui, dar joacă nașul lui Coman, e în familie. Am avut și noi, a jucat și Olaru titular, Coman a fost titular”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Israel - România | Echipele de start 

Israel: Glazer - Revivo, Goldberg, Vitor, Dasa - Gloukh, Lavi, Peretz - Khalaili, Zahavi, Turgeman
Rezerve:  Da Peretz, Jarafi - Shlomo, Baribo, Safuri, Gorno, Kanichowsky, Abo Fany, Kinda, Cohen, Glazer, Davidzada
Selecționer: Alon Hazan

România: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 5. Screciu, 10. Stanciu-cpt. – 14. Hagi, 9. Pușcaș, 19. Drăguș
Rezerve: 1. Niță, 16. Radu – 4. Rus, 6. M. Marin, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 13. Mihăilă, 17. Fl. Coman, 20. Olaru, 21. Moruțan, 22. Mogoș, 23. Dumitrescu
Selecționer: Edward Iordănescu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!