Ce a facut Danciulescu dupa ce camerele TV s-au inchis! Gestul INCREDIBIL din fata peluzei lui Dinamo

Ce a facut Danciulescu dupa ce camerele TV s-au inchis! Gestul INCREDIBIL din fata peluzei lui Dinamo

Ionel Danciulescu a fost vedeta din finalul clasicului Steaua - Dinamo!

Fost atacant la cele doua rivale, Danciulescu e acum director sportiv al cainilor. In saptamana dinaintea partidei, oficialul a cerut respect reciproc din partea ambelor grupuri de jucatori, conducatori si fani. Intr-o interventie la Sport.ro, Danciulescu cerea la inceputul saptamanii trecute 'decenta si un semnal clar de respect din partea sefilor, cei care dau tonul a ceea ce se transmite catre suporteri'.

La finalul jocului de pe National Arena, Danciulescu a uitat complet discursul public. Dupa ce jucatorii s-au retras spre vestiare, iar in stadion ramasesera foarte putini dintre stelisti, Danciulescu a sprintat catre peluza dinamovista, inca plina. Danciu si-a dat jos sacoul, pe care l-a oferit unui fotograf, a sprintat spre ultrasi si a injurat Steaua alaturi de ei. Apoi, a sarit gardul in peluza, ca si cum tocmai ar fi marcat golul carierei, pentru a incheia schimbul de afectiune cu fanii tot printr-un salut impotriva Stelei.

Danciulescu, 39 de ani, a jucat intre 1998 si 2001 la Steaua, pentru care a marcat de 8 ori contra lui Dinamo! Ca dinamovist, Danciu are 5 goluri in Clasicul Romaniei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies