gardos FCSB Liga 1 Superliga Caz INCREDIBIL! Un fost jucator de la FCSB putea sa ajunga pompier! "Avut senzatia asta ca trebuie sa castig bani si sa ma reorientez daca nu merge cu fotbalul"

Caz INCREDIBIL! Florin Gardos putea sa ajunga pompier! " Am avut senzatia ca trebuie sa castig bani si sa ma reorientez daca nu merge cu fotbalul"

Florin Gardos a vorbit despre momentele importante din cariera sa de fotbalist. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 August 2020, 13:02
Data actualizarii: Miercuri 19 August 2020, 13:11

Gardos a fost unul dintre cei mai buni fundasi din Liga 1. El a ajuns la echipa nationala, iar in 2014 se transfera in Premier League, la  Southampton. Accidentarile i-au fragmentat cariera, iar acum a ajuns la varsta de 31 de ani. El a povestit ca la 18 ani a vrut sa se faca pompier, deoarece evolua in Liga 3 si nu avea suficienti bani sa se intretina. Tatal lui l-a sfatuit sa nu renunte la fotbal, iar dupa Gardos s-a transferat de la Concordia Chiajna la FCSB. 

"In perioada Steaua, cand mi-au citit interviul, Lato mi-a pus porecla Pompierul di de atunci, cand vorbim, imi spune Pompi. Ce faci, Pompi? A fost o faza, aveam 18 ani, terminam liceul si eram la Divizia C, jucam foarte putin, eram rezerva si aveam un salariu foarte mic, gen 4 milioane vechi si nu-i luam nici pe aia. Efectiv nu ma descurcam si nici parintii nu-si permiteau sa ma intretina, si am avut senzatia asta ca trebuie sa castig bani si sa ma reorientez daca nu merge cu fotbalul.

Aveam o cunostinta in Satu Mare, la pompieri si am discutat, stiam ca erau fosti fotbalisti la Divizia B sau C erau inscrissi la pompieri. Am discutat cu el si mi-a zis la proba fizica e greu, la partea scrisa te descurci. Am zis n-are cum la partea fizica, n-am nicio problema. Chiar ma gandeam sa ma inscriu si in momentul acela, cand a auzit tata ce pun la cale mi-a zis: cred ca esti nebun, am investit in tine 7 ani si am platit ghete si cantonamente, tu vrei sa te lasi? Nu te lasi, mai joci pana iti spun eu! Din acel moment totul a mers asa, am jucat meci de meci la C, apoi m-am transferat la Chiajna, Steaua...

Studiasem si niste statistici, Satu Mare era pe ultimul loc din tara la incendii, stiam si riscurile. Am zis ok, e un risc, dar e un post platit binesşi merg pe varianta asta", a declarat Gardos pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!