Caz închis? Verdictul lui Florin Răducioiu pentru episodul „Mutu, la Salernitana”

Adrian Mutu Florin Raducioiu Salernitana Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 10:23
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 10:23

Jurnaliștii de la GOAL au scris luni că antrenorul de la Rapid București, Adrian Mutu, este favorit s-o preia pe Salernitana.

Reacția presei din Italia nu a întârziat să apară, asemenea altor nume sonore din fotbalul românesc. Dar chiar și așa, Florin Răducioiu a concluzionat episodul „Mutu, la Salernitana”!

Reacția fostului internațional român, Florin Răducioiu

Fostul jucător a evoluat în campionatul din Italia în mai multe rânduri pentru echipe precum Bari, Verona, Brescia sau Milan și a evidențiat că Mutu nu ar fi fost niciodată pe lista celor de la Salernitana.

„Nu a fost nimic, nu a fost niciodată interes din partea Salernitanei. Au fost doi antrenori pe lista Salernitanei după acest dezastru, era vorba de D'Aversa şi Iachini. Mutu niciodată nu a fost pe... am sursele mele, chiar şi de la câţiva manageri. Niciodată nu s-a pus problema ca Mutu să fie pe lista echipei Salernitana.

Tot respectul pentru Mutu, are timp, într-adevăr, e foarte tânăr, trebuie să demonstreze că e un antrenor bun la Rapid, face bine momentan, e în grafic, dar nu s-a pus problema să fie pe lista Salernitanei”, au fost cuvintele lui Florin Răducioiu, potrivit Orange Sport.

Adrian Mutu a scris istorie în Serie A, ca jucător

Adrian Mutu a evoluat de-a lungul carierei sale la FC Argeș Pitești, FC Dinamo, Inter, Hellas Verona, AC Parma, Chelsea, AS Livorno, Juventus, Fiorentina, Cesena, AC Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA 2013 Tg. Mureș

Cele mai multe apariții pe care Mutu le-a bifat la vreo echipă au fost la ACF Fiorentina, 143, unde a reușit să se impună pe tabelă de 69 de ori și să paseze decisiv în 27 de situații, în cele aproape 12.000 de minute petrecute la echipa din Serie A.

„Il Fenomeno”, așa cum era poreclit, Mutu a fost convocat la echipa națională de fotbal a României de 77 de ori, pentru care a înscris 35 de golrui. Debutul și l-a făcut în martie 2000, iar meciul de retragere a fost în martie 2013.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!