Cum a comentat Daniel Niculae episodul ”Adi Mutu la Salernitana”

Daniel Niculae Adrian Mutu Rapid Salernitana Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 13:28
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 13:28

Adrian Mutu (44 de ani) a fost prezentat de presa italiană ca fiind ”favorit” pentru a-l înlocui pe Davide Nicola la Salernitana.

În cele din urmă, antrenorul a fost rechemat la echipă după doar două zile. Daniel Niculae, președintele Rapidului, spune că nu se pune problema ca antrenorul să plece de la echipă, cel puțin până la finalul acestui sezon.

”Nu se pune problema ca Mutu să plece”

"Probabil s-au gândit că și noi, și cei de la Salernitana purtăm aceleași culori. Nu se pune problema, cel puțin până la vară, ca Adrian Mutu să plece de la Rapid. 

Mai are contract o perioadă destul de lungă și vrem să ne îndeplinim obiectivele. Mă bucură faptul că sunt echipe interesate de antrenor, pe lângă cele interesate de jucători. Asta înseamnă că lucrurile sunt făcute bine aici", a spus Daniel Niculae,  pentru Rapid TV.

Gruparea din Salerno are ca obiectiv, cel mai probabil, salvarea de la retrogradare. Echipa este pe locul 16, cu 18 puncte, la nouă puncte distanță de Sampdoria, prima echipă din zona locurilor retrogradabile.

Anul trecut, Salernitana s-a salvat la limită de la retrogradare. Cu Radu Drăgușin în echipă, gruparea din Salerno a terminat pe ultimul loc care asigură rămânerea în Serie A, cu 31 de puncte, la un singur punct de retrogradare.

Adi Mutu, antrenor la Rapid din martie 2022

Adrian Mutu a preluat Rapid în martie 2022, iar în august și-a prelungit înțelegerea până în iunie 2025. "Briliantul" a strâns 35 de meciuri până în prezent, înregistrând 20 de victorii, 7 remize și 8 înfrângeri.

4 este locul ocupat de Rapid după 21 de etape din acest sezon, cu 38 de puncte, la egalitate cu FCSB și Universitatea Craiova

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!