Cati bani va incasa Gabi Tamas pana in vara la Steaua. Efectul celui mai surprinzator transfer al iernii: Ce s-ar putea intampla

Tamas joaca la doua capete: inca n-a semnat cu Steaua! Asteapta o oferta buna si de la Dinamo. Fanii lui Dinamo il implora pe Tamas sa nu se duca la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 21:22
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 21:29

100.000 euro la semnatura si 20.000 de euro pe luna, aceasta e oferta primita de Tamas de la Steaua. Piturca l-a sfatuit pe Becali sa-l ia pe Tamas in locul lui Szukala.
    
"Un fotbalist trebuie sa joace acolo unde castiga bani pentru familie, dar suporterii sunt mult mai severi in asemenea placeri!", spune Duckadam.

"Suporterii Stelei trebuie sa inteleaga ca asa au evoluat lucrurile, jucatorii mai fac si astfel de mutari de la un club la altul!", comenteaza si Edi Iordanescu.

"Nu merge la Steaua pentru un pumn de bani", l-au rugat fanii lui Dinamo pe Tamas. Dinamo nu-i poate oferi lui Tamas, banii de la Steaua.
   
"Nu a evoluat asa multi ani la Dinamo ca sa fie privit ca un foarte mare dinamovist. Cu siguranta ca suporterii Stelei il vor adopta.",
crede Florin Prunea.

"Eu il stiam dinamovist, dar el stie cel mai bine ce are de facut si ce alege in cariera lui!", spune si Herea.
 
In trecut, Tamas s-a pozat cu fularul Stelei la gat: "Sa nu petreaca prea tare, daca vine la Steaua!", glumesc fanii Stelei.
            
"Ar trebui sa inteleaga ca poate e un ultim tren pentru el. Sigur, Bucurestiul ramane Bucuresti, tentatiile sunt multe.", mai comenteaza Edi Iordanescu.
 
Steaua il poate ajuta pe Tamas sa revina si la nationala: "Multi jucatori, care au venit la Steaua, au intrat sau au reintrat in circuitul echipei nationale!", a declarat si George Ogararu.

Modifică setările cookies