"Tamas este 99% jucatorul Stelei!" Care sunt detaliile contractului pe care trebuie sa-l SEMNEZE fundasul! VIDEO

Gabi Tamas este foarte aproape sa joace la Steaua, dupa ce si Dinamo a anuntat ca-l vrea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 20:27
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 21:49

Numai ca oferta lui Dinamo, acolo unde a mai jucat, nu a fost cea mai buna pentru el. Tamas va negocia in cursul zilei de joi si ultimele detalii din contractul cu Steaua, pe care il si poate semna la discutiile ce vor avea loc in cateva ore.

"Dinamo a facut o oferta de copii si juniori, Steaua are o oferta de Champions League pentru Gabi Tamas. 99% va semna cu Steaua, 1% depinde doar de el, daca e de acord cu conditiile care ii vor fi propuse. Tamas va primi un contract pe un an si jumatate", a spus impresarul Florin Manea la Ora Exacta de la Sport.ro.

Tot el a continuat:

"Dinamo, daca il voia, trebuia sa faca oferta de acum o luna, nu de cand a aflat ca Steaua il vrea. Tamas nu trebuie sa judece dupa aspectul asta, legat de faptul ca a jucat la Dinamo, ca si tatal meu a jucat o viata la Rapid, iar cand a murit, tot mai avea si mai are inca de luat bani de la club, datorii

Am mai vorbit si la Londra despre Gabi, insa singurul lucru concret este oferta Stelei. Am o intelegere, ma duc si vorbesc pentru el, sper ca Gabi sa nu se schimbe. E cel mai bine pentru el si pentru familia lui sa ajunga la Steaua.

Este mult peste tot ce avem noi aici, ca nivel al fundasilor, fara suparare pentru ei. Se joaca la alt ritm in Anglia, a stat cinci ani acolo. Are 60 de meciuri in Premier League si peste 100 in Championship.

El inca mai vrea sa prinda nationala, stiu ca s-a schimbat, mai ales dupa accidentarea asta, s-a gandit mult ca poate iesi din circuit dupa o asemenea accidentarea. Este apt medical sa joace, acum luam in calcul si revenirea in Romania. Singura echipa care se apropie de ce castiga Gabi este Steaua. Daca il duc in Anglia, el maine trebuie sa joace. E mai bine sa aleaga Romania, unde campionatul incepe in februarie. El medical poate juca si de maine, insa e riscant, e bine sa faca pregatirea de iarna alaturi de o echipa din Romania", a incheiat Florin Manea.

Fundasul nu mai are echipa de patru luni. El are in plan sa joace in Romania pentru a-si relansa cariera si pentru a prinde un nou transfer, tot in strainatate. El are 31 de ani.

Modifică setările cookies