Tamas are "liber" la Steaua din partea dinamovistilor: "Oricum nu e 100% de-al nostru, nu a jucat la Dinamo prea multi ani"

Transferul lui Tamas starneste in continuare controverse.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 11:50
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 12:05

Florin Prunea a comentat eventualul transefer al lui Gabi Tamas la Steaua. Acesta considera ca fundasul nationalei nu este un dinamovist adevarat pentru ca nu a jucat foarte mult timp in Stefan cel Mare.

"Orice jucator are dreptul sa isi aleaga locul de munca, trebuie sa ii respectam decizia. El este un jucator foarte bun si va fi un real castig pentru Steaua. Nu a jucat foarte multi ani la Dinamo asa ca nu poate fi asimilat ca un foarte mare dinamovist. La nivel declarativ ... trebuie sa fii atent, vedeti cum e viata, nu se stie in viata pe unde ajungi. Eu sunt convins ca el prin evolutiile lui se va face placut si va fi adoptat repede de stelisti, este un jucator de valoare", a declarat Florin Prunea la Sport.ro

Tamas a jucat un sezon la Dinamo, in 2002-2003, iar apoi s-a intors sub forma de imprumut in Stefan cel Mare in 2004-2005 si 2008-2009, adunand in total 80 de meciuri in tricoul alb-rosu, pentru care a marcat de 7 ori.

Modifică setările cookies