Cati bani a bagat Rednic la Dinamo in pauza de iarna, pentru a putea aduce jucatori! Dezvaluiri despre un nou imprumut al antrenorului catre club

Luni 11 Februarie 2019, 19:09

	Cati bani a bagat Rednic la Dinamo in pauza de iarna, pentru a putea aduce jucatori! Dezvaluiri despre un nou imprumut al antrenorului catre club

Mircea Rednic a imprumutat-o din nou pe Dinamo.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mircea Rednic este mai mult decat antrenor la Dinamo. "Puriul" a devenit, de la venirea la club, si creditor. Pentru a doua oara in decurs de cateva luni, el a imprumutat din nou clubul!

Telekom Sport anunta ca Mircea Rednic a venit cu 100.000 euro de acasa si a dat banii la club. El urmeaza sa ii recupereze pana la finalul sezonului.

"Eu nu mi-am incasat salariul pana acum, pentru ca nu am reusit sa fac nimic mai bun decat ceilalti antrenori. Cand lucrurile vor merge bine, imi voi lua si salariul", a spus Rednic in pauza de iarna.

A mai dat 200.000 inainte de pauza competitionala


Potrivit sursei citate, Mircea Rednic a mai imprumutat clubul Dinamo cu 200.000 de euro. El si-a recuperat banii in momentul in care Dinamo a incasat o transa din drepturile de televizare.

BRAT