Cati bani a bagat Rednic la Dinamo in pauza de iarna, pentru a putea aduce jucatori! Dezvaluiri despre un nou imprumut al antrenorului catre club

Autor: Sport.ro
Luni 11 Februarie 2019, 19:09

	Cati bani a bagat Rednic la Dinamo in pauza de iarna, pentru a putea aduce jucatori! Dezvaluiri despre un nou imprumut al antrenorului catre club

Mircea Rednic a imprumutat-o din nou pe Dinamo.

Mircea Rednic este mai mult decat antrenor la Dinamo. "Puriul" a devenit, de la venirea la club, si creditor. Pentru a doua oara in decurs de cateva luni, el a imprumutat din nou clubul!

Telekom Sport anunta ca Mircea Rednic a venit cu 100.000 euro de acasa si a dat banii la club. El urmeaza sa ii recupereze pana la finalul sezonului.

"Eu nu mi-am incasat salariul pana acum, pentru ca nu am reusit sa fac nimic mai bun decat ceilalti antrenori. Cand lucrurile vor merge bine, imi voi lua si salariul", a spus Rednic in pauza de iarna.

A mai dat 200.000 inainte de pauza competitionala


Potrivit sursei citate, Mircea Rednic a mai imprumutat clubul Dinamo cu 200.000 de euro. El si-a recuperat banii in momentul in care Dinamo a incasat o transa din drepturile de televizare.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT