A fost pe lista lui PSG, Real sau United, dar "a ajuns in anonimat!" Francezii, socati de cariera lui "Messi de Romania"

A fost pe lista lui PSG, Real sau United, dar "a ajuns in anonimat!" Francezii, socati de cariera lui "Messi de Romania"

Unul dintre cei mai promitatori jucatori romani "a ajuns sa se zbata in anonimat".

Francezii de la footmercato.net au analizat cariera lui Gabi Torje, cel supranumit candva "Messi de Romania". Jurnalistii francezi nu au reusit sa isi explice cum un jucator care a fost pe lista celor de la PSG, Real Madrid sau Manchester United a ajuns acum sa joace in Turcia.

"Torje si-a castigat rapid supranumele de 'Messi de Romania', apoi a fost in discutii cu PSG si Lille. Intre timp, s-a intors in anonimat si a urmat o cariera de aventurier. Cand juca la Timisoara, Gabriel intrase pe o lista scurta a jucatorilor urmariti de Manchester United sau Real Madrid. Torje a intrat in anonimatul fotbalului european", a scris footmercato.net.

Gabriel Torje, in varsta de 29 de ani, joaca acum la Sivasspor.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT