Liga 1

"Câteodată te simți umilit". Gigi Becali, pus la zid de un fost jucător pentru felul în care face schimbările la echipă 

UTA Arad și FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1, în cea de-a treia etapă din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 10:07
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 10:19

Echipa antrenată de Dinu Todoran a reușit să obțină un punct în deplasare datorită golului marcat de Ianis Stoica, în minutul 90.

La finalul partidei, Ioan Hora a mărturisit că a fpst dezamăgit de faptul că UTA Arad nu a reușit să câștige toate cele trei puncte și a vorbit sincer despre strategia lui Gigi Becali apropo de schimbările pe care le face în timpul meciurilor.

  • Câteodată te simți umilit . Gigi Becali, pus la zid de un fost jucător pentru felul în care face schimbările la echipă

"Știe toată lumea. Câteodată te simți umilit, dar până la urmă trebuie să fii puternic mental.

E puțin frustrant, trebuie să vedem partea plină a paharului, am avut un joc consistent. Meritam cele 3 puncte, dar o echipă mare, cum este FCSB, te pedepsește. Publicul a avut un aport esențial în prestația noastră, fără fani probabil altul era rezultatul. Ne-a motivat pe toți, cred că avem un public minunat.", a declarat Ioan Hora la finalul partidei, la DigiSport. 

În timpul întâlnirii dintre UTA Arad și FCSB, Dinu Todoran a făcut trei schimbări în minutul 34. Oaidăm Dumiter și Cristea au fost înlocuiți cu Olaru, Cordea și Crețu.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies