Ce urmează pentru Cătălin Cîrjan după ce Rapid a hotărât să nu îl transfere definitiv

Catalin Cirjan Arsenal Rapid Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 11:25
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 11:26

Cătălin Cîrjan (21 de ani) și-a încheiat împrumutul la Rapid, iar giuleștenii au hotărât să nu îl transfere definitiv de la Arsenal.

Miercuri, la câteva zile după ce Rapid a disputat ultimul meci din acest sezon, 2-0 contra lui FCSB, acționarul minoritar al giuleștenilor, Victor Angelescu, a anunțat primele plecări: Alexandru Albu și Dragoș Grigore, care au ajuns la final de contract, și Cătălin Cîrjan, care se va întoarce la Arsenal, după ce Rapid a hotărât să nu activeze clauza de transfer definitiv.

Cătălin Cîrjan pleacă de la Rapid, însă nu va fi păstrat nici de Arsenal

Legitimat din 2019 la Arsenal, Cîrjan mai are un singur an de contract cu clubul londonez. Englezii anticipează că mijlocașul român va fi cedat din nou în această vară, fie temporar, fie definitiv.

"Cătălin Cîrjan a petrecut sezon sub formă de împrumut la Rapid București și se regăsește într-o situație similară cu a lui Mauro Bandeira (n.r - un alt junior al lui Arsenal). Cîrjan ar putea fi împrumutat din nou, însă și un transfer definitiv este posibil", scrie portalul Arsenal Youth.

Cîrjan era văzut drept un om de bază la Rapid în momentul împrumutului la Rapid. A strâns cinci meciuri consecutive ca titular în debutul sezonului, a oferit și un assist într-o partidă cu U Cluj (3-0), însă aici s-au oprit realizările.

De la finalul lunii ianuarie și până la încheierea sezonului, Cîrjan a fost folosit o singură dată de Rapid, în eșecul suferit pe terenul lui CFR Cluj (2-3), în play-off. În total, 19 meciuri (786 de minute) și un assist pentru jucătorul care aparține de Arsenal.

Cătălin Cîrjan s-a antrenat și a făcut parte din lotul lui Arsenal în sezonul trecut, însă nu a apucat să debuteze într-o partidă oficială. Mijlocașul a fost folosit de Mikel Arteta într-un amical cu Olympique Lyon (3-0), disputat la finalul anului 2022, în Dubai.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!