Petrolul Ploiesti - FCSB Sergiu Hanca Superliga

"Cât de gravă e accidentarea lui Hanca?" Răspunsul conducerii de la Petrolul

Petrolul Ploiești - FCSB s-a încheiat 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 15:20
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 15:19

În minutul 26 al meciului, Sergiu Hanca a fost grav accidentat de către fundașul central al celor de la FCSB, Joyskim Dawa, în flancul drept. Au apărut, ulterior, imagini la finalul meciului cu Hanca în cârje.

"Cât de gravă e accidentarea lui Hanca?" Răspunsul conducerii de la Petrolul

Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești, a vorbit despre accidentarea lui Hanca și a subliniat că e cât se poate de gravă și că va sta cel puțin o lună și jumătate pe bară.

„(Cât de gravă este accidentarea lui Sergiu?) Este foarte gravă. Va sta cel puțin o lună și jumătate. Este entorsă de gradul trei. Este foarte gravă și suntem revoltați că nu se poate să nu dai roșu la o asemenea intrare. Și cu intensitate și se vede cum vine (n.r. Joyskim Dawa) chitit și se vede tot.

Lui Țicu (n.r. Valentin Țicu, jucător Petrolul) i-au dat 16 etape, l-au suspendat. Mai aveam să-l facem să se lase de fotbal și aici nici roșu nu s-a dat. (Ați apucat să vorbiți după meci cu Radu Petrescu?) Nu, n-am vorbit. De la pauză i-am spus că e roșu clar. Nu se poate. Nici VAR-ul să nu spună.

Noroc că a ridicat tușierul. N-ai cum să nu dai roșu la așa ceva. Este incredibil cum îl ia. L-a prins foarte rău (n.r. pe Sergiu Hanca) și, oricum, este o accidentare destul de gravă. Vom face RMN-ul în două zile. Sperăm să nu fie ceva și mai rău după ce se dezumflă. E clar că sunt afectate și ligamentele la gleznă”, a spus Claudiu Tudor, potrivit iamsport.ro.

Petrolul Ploiești - FCSB 2-2

Cele două echipe s-au întâlnit în a 14-a etapă a Superligii României. Roș-albaștrii au făcut deplasarea pe „Ilie Oană” în Ploiești și au plecat cu un singur punct la București, după ce le-a scăpat victoria pe finalul meciului.

Damjan Djokovic a deschis scorul în minutul trei al partidei, iar Alexandru Băluță a majorat diferența pentru gruparea roș-albastră în minutul 52 din partea secundă.

Pe final, „lupii galbeni” au dat lovitura. Jair a micșorat diferența în minutul 71, iar Gicu Grozav a fructificat o lovitură de pedeapsă în minutul 90+7 și a smuls un egal.

În urma rezultatului de egalitate, FCSB rămâne lider cu 31 de puncte (nouă victorii, patru remize, un eșec), în timp ce Petrolul Ploiești se află pe locul șase în zona de play-off cu 20 de puncte (patru victorii, opt remize, două eșecuri).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!