Vlad Chiriches FCSB Mihai Stoica Otelul Galati Superliga

Care poate fi primul meci al lui Vlad Chiricheș după revenirea la FCSB

Vlad Chiricheș (33 de ani) a revenit la FCSB, a fost trecut pe lista UEFA și este așteptat să joace pentru vicecampioana României în scurt timp.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2023, 16:55
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2023, 16:53

Pentru partida cu CSKA 1948 Sofia (1-0), prima după transferul său, Vlad Chiricheș nu a fost nici măcar rezervă. Totuși, există șanse ca experimentatul stoper să fie folosit la partida cu Oțelul Galați, din Liga 1, programată sâmbătă, de la ora 21:30.

Vlad Chiricheș ar putea juca în Oțelul - FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că Vlad Chiricheș va fi evaluat de persoanele din staff-ul tehnic și medical, iar ulterior va fi luată o decizie.

"Trebuie să vorbim cu antrenorii, cu preparatorul și cu el. Doar dacă părerile sunt aceleași probabil că va juca", a spus Mihai Stoica, după meciul din Bulgaria, la Orange Sport.

În cazul în care partida cu Oțelul va veni prea rapid pentru Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei ar putea juca primul meci la FCSB după revenire contra lui CSKA 1948 Sofia, în returul care se joacă la București, joi, de la ora 21:30.

  • La FCSB, Vlad Chiricheș va avea numărul 21 pe tricoul de joc

Cum a comentat Dumitru Dragomir revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (FRF), a vorbit despre revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB și a remarcat faptul că nu e atât de încrezător în ultima mutare realizată de gruparea roș-albastră.

„Să dea Dumnezeu să fie Chiricheș o alegere bună, dar nu sunt foarte încrezător. Dacă joacă cu el în fața fundașilor centrali, poate să facă ceva. Eu îl văd închizător. Poate să joace cu doi închizători, la fel ca Farul”, a spus Dumitru Dragomir la GSP Live.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!