VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB este net inferioară unei alte echipe din Superliga: „Eu n-am mai văzut așa ceva!”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2022, 17:57
Data actualizarii: Duminica 10 Iulie 2022, 18:08

FCSB se poate mândri cu unii dintre cei mai talentați fotbaliști din România, însă există un capitol la care clubul lui Becali este inferior unui altuia din Superliga.

Este vorba de postul de portar, acela pe care strălucește în momentul de față Mihai Popa, portarul lui FC Voluntari.

„Eu, ce vreau să vă spun, văd un viitor mare portar al României pe cel de la Voluntari, pe Popa. Din punctul meu de vedere, eu dacă aș fi Edi Iordănescu l-aș lua și l-aș băga în poartă și nu aș mai începe echipa fără el. E un portar pe care-l poți face cum au făcut italienii cu Donnarumma. Să iei un portar tânăr care are mare calitate, care are personalitate pentru vârsta lui”, a spus Cristi Munteanu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

  • Gigi Becali

Întrebat dacă Mihai Popa ar avea loc în primul „11” al naționalei în fața lui Florin Niță, Munteanu a oferit un răspuns tranșant.

„Da, chiar și în fața lui Niță, el ar trebui să înțeleagă că tre să reconstruim. I-aș spune, băiețaș, indiferent cum aperi, că aperi bine că aperi prost, eu cu tine încep, să-i dau încredere. În ultimii doi ani eu n-am mai văzut așa ceva, are și talie are tot ce-i trebuie copilul ăsta.

Nu se compară, îmi pare rău (n.r. Andrei Vlad cu Mihai Popa). Nu este (n.r. Andrei Vlad un portar rău), dar nu se compară. Copilul ăsta de la Voluntari are liniște, are curaj, nu pare temător. Deci, pentru vârsta lui, vă spun, România poate să-și asigure poarta cu el pentru viitorii 15 ani”, a mai spus Munteanu.

Mihai Popa a ajuns la FC Voluntari în august 2021, de la Astra Giurgiu. 26 de meciuri a strâns Popa în tricoul lui FC Voluntari în sezonul precedent.

  • 1 milion de euro este cota portarului lui Voluntari, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!