Cand se retrage Sanmartean din fotbal? Meciurile uriase care pot anunta sfaritul carierei pentru "ZIDANE" din Ghencea 

Cand se retrage Sanmartean din fotbal? Meciurile uriase care pot anunta sfaritul carierei pentru "ZIDANE" din Ghencea 

Sanmartean spera ca pana sa se lase de fotbal sa mai prinda cateva meciuri uriase. 

"Nu ma comparati cu Hagi, eu incerc sa mai stralucesc acum pe final", a declarat astazi Sanmartean intr-o conferinta de presa.

"Zidane" al Stelei spune ca spera sa prinda meciuri si la Euro 2016, primul turneul final la care Romania vrea sa participe dupa 8 ani de absenta. La Euro 2016, Sanmartean va avea 36 de ani. Dupa turneul final ar putea sa-si anunte retragerea.

"Cred ca atata timp cat nu am parte de acidentari serioase, pentru ca motivatie si continuitate am, cred ca mai pot sa joc. Ma simt foarte bine, iar fiind sanatos o sa pot sa mai joc. Bine, poate nu la un nivel extrem de ridicat pentru ca timpul nu iarta pe nimeni. Dar pot sa o mai duc. Vreau sa joc la Euro, sigur ca da, de asta continui. Persoanele dragi din viata mea ma motiveaza, ma fac dornic sa continui si sa nu ma opresc", a declarat Sanmartean.

Odata cu transferul la Steaua, Sanmartean a prins din nou si nationala. "Nu stiu ce sa zic, echipa Steaua impune cred anumite standarde. E presiune foarte mare si atunci jucatorii de la Steaua sunt obisnuiti cu presiunea si cu valoarea jocurilor internationale si probabil de asta cred"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Varianta de Covid-19 din Brazilia a provocat reinfectarea mai multor persoane vindecate
BRAT

Modifică setările cookies