fc voluntari accidentare Constantin Budescu Constantin Budescu Liga 1

GALERIE FOTO Accidentarea teribilă suferită de Constantin Budescu în meciul cu Farul. A fost scos pe targă de pe teren 

În minutul 34 al partidei FC Voluntari - Farul Constanța, Constantin Budescu a fost scos pe targă.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Aprilie 2022, 18:34
Data actualizarii: Sambata 02 Aprilie 2022, 18:49

În timp ce pasa pentru un coleg, fotbalistul de 33 de ani a călcat strâmb și s-a prăbușit pe teren, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Vizibil afectat de accidentare, Constantin Budescu a fost scos de pe teren pe targă, urmând să fie supus unui RMN pentru a se stabili gravitatea problemei medicale.

Dacă se va dovedi a fi ruptură de tendon, verdictul ar fi unul teribil pentru atacant, ținând cont că perioada de recuperare ar fi undeva la șase luni.

Constantin Budescu a jucat în zece meciuri pentru FC Voluntari de când s-a transferat la ilfoveni, pe 18 ianuarie, perioadă în care a marcat de două ori și a oferit o pasă decisivă. 

Budescu, demis de la FCSB din cauza salariului mare

Înainte de a semna cu FC Voluntari, Budescu s-a aflat sub contract cu FCSB, însă a fost demis de Becali în iarnă, nemulțumit fiind de evoluția "Artistului".

"Eu spun ce cred eu, trebuie să spunem adevărul. Eu nu am diplomația aia, eu spun ce văd. Budescu nu este Budescu. A fost altceva, nu știu ce a fost. Știi care e treaba? La un moment dat, un jucător, oricât de mare talent ar avea, când mingea e la tine, și nu ai iuțime sau agerime pentru a putea să o păstrezi și vine și ți-o fură adversarul, părerea mea e că nu mai ai ce să cauți la fotbal. Eu așa cred. Dacă îți fură mingea, toate mingile le dai la adversar, degeaba.

Nu e atac, eu îl iubesc pe Budescu, numai că îi spun și lui astea. El nu vede? El nu-și dă seama? El crede că înțelege cel mai bine. Noi nu vedem asta sau ce? Nu ai voie. Când se întâmplă așa ceva, gata, ai o problemă. Salariul, când ai o înțelegere, trebuie să-l dai așa cum te-ai înțeles. Eu n-am spus de salariu, eu spun părerea mea despre calitatea lui de la ora asta. Poziție, nepoziție... voi vedeți ce vreți, eu văd ce vreau. Voi sunteți specialiști, e treaba voastră. Dacă joacă în altă poziție, eu cred că e mult mai periculos. Aseară a pierdut una la 20 de metri de poarta adversă și era cât pe ce să luăm și gol", spunea Gigi Becali la PRO X înainte de a-i rezilia contractul lui Budescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies