BREAKING NEWS | Leo Grozavu nu va fi antrenorul lui Dinamo! Clubul nu i-a acceptat toate conditiile si negocierile au picat

Leo Grozavu Dinamo Florin Prunea Liga 1 Superliga BREAKING NEWS | Leo Grozavu nu va fi antrenorul lui Dinamo! Clubul nu i-a acceptat toate conditiile si negoicierile au picat!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Iulie 2019, 20:06
Data actualizarii: Vineri 26 Iulie 2019, 23:43
Negocierile celor de la Dinamo cu Leo Grozavu au picat.

Florin Prunea s-a intalnit astazi cu Leo Grozavu si au negociat o posibila preluare a clubului din Stefan cel Mare de catre antrenor. Negocierile au picat, iar Leo Grozavu nu ii va antrena pe "caini", anunta ProSport.

Leo Grozavu ar fi acceptat sa lucreze cu staff-ul lui Neagoe, lucru pe care oficialii de la Dinamo i l-ar fi cerut si totodata obiectivul de a califica echipa in play-off. Grozavu a cerut sa i se asigure ca va sta cel putin 6 luni pe banca celor de la Dinamo, dar Florin Prunea nu a putut sa il asigure de acest lucru, astfel ca negocierile intre cele doua parti au picat.

Dacă vin la Dinamo, vin să fac performanță, nu vin doar ca să-mi trec acest club în CV. Dar să nu se aștepte nimeni să am o baghetă magică și pot să schimb totul peste noapte. Dar voi face tot posibilul să calific echipa în play-off!”, a spus Grozavu pentru doardinamo.ro, inainte sa intre la negocierile pentru preluarea clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!