Comisia de Licentiere a decis depunctarea a doua echipe: vor pleca de la -6 si -3 in sezonul viitor

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Mai 2017, 15:10

	Comisia de Licentiere a decis depunctarea a doua echipe: vor pleca de la -6 si -3 in sezonul viitor

ASA Targu Mures si Pandurii Targu Jiu vor porni de la minus 6 puncte, respectiv minus trei, in viitorul campionat. Prima dintre echipe e matematic retrogradata in liga secunda, in timp ce Pandurii se lupta pentru salvare.

Comisia de fond de licentiere din cadrul FRF a decis ca gruparile ASA Targu Mures si Pandurii Targu Jiu sa porneasca in viitorul campionat cu o penalitate de 6 puncte, respectiv 3, pentru datoriile acumulate, au declarat pentru News.ro surse federale.

Dintre toate echipele care au solicitat licenta pentru Liga I, doar FC Brasov si Olimpia Satu Mare au primit aviz negativ, tot pentru datorii. FC Brasov ocupa locul 5 in clasamentul Ligii a II-a, iar Olimpia Satu Mare se pozitioneaza pe 10, dupa etapa a XXXV-a.

Cele patru cluburi vor avea posibilitatea sa atace deciziile luate vineri la Comisia de Apel din cadrul Directiei de Licentiere a Federatiei Romane de Fotbal.

Conform acelorasi surse, gruparea de prima liga FC Voluntari, aflata pe locul 4 in clasamentul play-out-ului, intentioneaza sa depuna dosarul pentru obtinerea licentei pentru a putea evolua in cupele europene.

Gruparea ilfoveana, desi avea datorii catre terti la termenul din 31 martie, le-a achitat in totalitate pana la 30 aprilie.

Comisia de Apel a Directiei de Licenţiere va comunica deciziile finale dupa 31 mai.

Sursa: News.ro

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies