EXCLUSIV | Becali, atac DEZLANTUIT: "Nu ne luam dupa Arafat! Ajungem la balamuc toti! Facem noi ce zic ei?!" Ce spune meciul pe care-l poate pierde cu 3-0 la masa verde in Europa

4 stelisti au fost depistati pozitiv la testul de coronavirus.

Antrenamentele s-au oprit si toata echipa a fost bagata in carantina.

Becali e nemultumit si cere protocoale noi. Patronul FCSB spune ca nu exista niciun motiv pentru ca fotbalistii sanatosi sa fie opriti de la antrenamente. Becali il critica pe Raed Arafat, secretarul general din MAI care a declarat ca FCSB va trebui sa stea 14 zile in carantina.

Stelistii au meci in Europa cu armenii de la Shirak. Becali nici nu vrea sa auda de 3-0 la masa verde: sunt milioane de euro in joc!

"Sa faca Arafat ce vrea! Ne luam dupa Arafat? Ajungem la balamuc. Stau sute de mii de oameni la plaja. Vii tu acum si zici ca pentru 4 asimptomatici trebuie sa stea ceilalti 25 in canrantina... N-au cum sa-si faca imagine si vor sa arate cu asta, stii? Nu se poate asa ceva! Noi jucam fotbal, ne luam dupa ei? Nu vezi ca fac totul ilegal, neconstitutional? Stam dupa ei? Ne vedem de treaba noastra. Nici nu stiu pe ce lume traiesc, n-au niciun fel de regula, nimic. La noi oamenii n-au inteligenta. Sunt 4 jucatori, se trateaza, ceilalti joaca fotbal. Lumea nu mai are nicio logica, nici nu pot sa comentez. Lasa, ma, ca nu stam dupa ei, noi mergem sa jucam meciuri. Daca te iei dupa Arafat, distrugi tara!", a spus Becali pentru www.sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT