BREAKING NEWS: Becali are oferta de 15 milioane pentru 'Mbappe' Coman!!! Urmeaza un transfer ISTORIC pentru Liga 1?! Anuntul momentului

Patronul FCSB dezvaluie ca are o oferta uriasa pentru Florinel Coman!

Atacantul a fost evaluat de Fiorentina la numai 3,5 milioane de euro, insa Becali spune ca are o propunere mult superioara de la un alt club. Becali s-a enervat dupa ce l-a vazut pe analistul Digisport Ianis Zicu facand comentarii pe marginea valorii lui Coman. Asta l-a facut sa dezvaluie oferta primita pentru Coman. Becali nu vrea insa sa-i dea drumul fotbalistului care a decis meciul cu Anglia de la Euro U21.

"Eu la ora asta am oferta de 15 milioane pe Coman si nu-l dau! Cum sa fie corecta 3 milioane si jumatate? A ajuns comentator Ianis Zicu. Te superi cand vezi asemenea tampenii, Zicu a spus ca nu costa mai mult de 3 milioane si jumatate Coman. Am oferta de 15 milioane pe Coman! 15 si nu-l dau! Daca vreau sa se faca, se face maine transferul asta! O sa vedeti ca se va face Florinel, da? O sa vedeti ca se va face pentru banii pe care-i vreau!", a spus Becali la PRO X.

 

Dubla cu Anglia la Euro U21

 

Florinel Coman a fost omul meciului contra Angliei, la Europeanul din Italia. Intrat in repriza a doua, stelistul a obtinut un penalty si a marcat doua goluri in victoria cu 4-2 a Romaniei din faza grupelor.

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

Șeful MAI anunţă că Jandarmeria Bucureşti a desecretizat 48 de ore din cele 50 de ore de convorbiri din 10 august
BRAT