Atac dezlantuit al lui Becali dupa ce a vazut imaginile HAOSULUI de pe aeroport: "Merkel l-a sunat pe Orban si a luat sclavi"

Peste 2000 de oameni au plecat ieri din Romania de pe aeroportul din Cluj pentru contracte sezoniere in Germania.

A fost imbulzeala la imbarcari. Romanii au fost chemati toti la aceeasi ora, desi plecarile s-au facut de la pranz pana seara tarziu cu avioane charter. Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a infuriat cand a vazut imaginile surprinse pe aeroport. Becali se ia de autoritati si spune ca prim-ministrul Orban n-ar fi trebuit sa permita ca romanii sa plece in orice conditii la munca in Germania.

"Cum sa nu stie cei care ne conduc despre asta? Pai Merkel l-a sunat pe Ludovic Orban si i-a zis sa-i dea niste sclavi ca nu au cu ce sa stranga sparanghelul si cartofii. M-ati inteles? Si Orban a spus 'Da'. Trebuia sa spuna ca face un contract-cadru de 3 000 de euro minimum pe cap de locuitor. Si sa le transmita fiermierilor de la noi ca fara 3 000 de euro nu pleaca niciun roman de aici. Romanii culeg in strainatate si ni se vand noua produsele scump. N-am nimic cu Orban, dar e prim-ministru. Trebuie sa fie barbat. Apara poporul daca esti prim ministru! Pe Merkel nu-l intereseaza de tine. Isi ia sclavii, speculeaza si dupa te arunca la fel ca pe-o masea stricata", a spus Becali la Romania TV.

Citeste si:Gigi Becali
VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunțul lui Ludovic Orban despre deschiderea mall-urilor. Când va fi luată o decizie
BRAT