Atac DEVASTATOR: "A luat zeci de mii de la CFR ca sa o ajute la titlu!" Dinu arunca bomba zilei: dezvaluiri despre cutremurul de la Dinamo - Steaua
Miercuri 29 August 2018, 11:18

Atac DEVASTATOR: "A luat zeci de mii de la CFR ca sa o ajute la titlu!" Dinu arunca bomba zilei: dezvaluiri despre cutremurul de la Dinamo - Steaua

Cornel Dinu e in razboi cu finul Cornel Talnar.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Totul a plecat de la un apartament pe care Talnar i l-ar fi vandut lui Dinu fara ca acum sa mai recunoasca.

Dinu il ataca dur pe Talnar si dezvaluie detalii bomba despre antrenorul care i-a fost secund in mai multe randuri.

Dinu sustine ca Talnar ar fi primit bani de la CFR Cluj in 2008, cand era antrenor la Dinamo, pentru a opri Steaua din lupta pentru titlu.

"A luat de unul singur cateva zeci de mii de euro de la CFR Cluj, printr-un fost dinamovist, la celebrul joc cu atata incarcatura, cand Dinamo a castigat in fata Stelei in Stefan cel Mare cu 2-1, oprind-o de la titlu", a spus Dinu in Fanatik.

Antrenorul face referire la partida jucata pe 4 mai 2008 in Stefan cel Mare intre Dinamo si Steaua, castigata de 'caini' cu 2-1. Meciul a indepartat-o pe FCSB de titlu, care a ajuns in cele din urma la CFR Cluj dupa un final dramatic de sezon.Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”