Arbitrul delegat la Iasi - Voluntari, POZITIV cu Covid-19! Modificare de ultima ora: cine va fi la centru

Superliga BREAKING NEWS | Arbitrul delegat la Iasi - Voluntari, POZITIV cu Covid-19! Modificare de ultima ora: cine va fi la centru
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 20:02
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 22:50

George Gaman (35 de ani) ar fi trebuit sa fie la centru in partida Poli Iasi - Voluntari, insa ultimul test al arbitrului a iesit pozitiv, anunta sursele sport.ro.

George Gaman a fost delegat sa arbitreze partida Iasi - Vountari de joi, insa ultimul test al acestuia a iesit pozitiv. 

Gaman a fost inlocuit de Adrian Cojocaru (40 de ani) care va fi la centru in partida de maine seara.

  • BREAKING NEWS | Arbitrul delegat la Iasi - Voluntari, POZITIV cu Covid-19! Modificare de ultima ora: cine va fi la centru

Oficialii Ligii 1 discuta din ce in ce mai mult posibilitatea jucarii unui singur meci intre Craiova si CFR Cluj, meci care sa reprezinte finala campionatului. Cele doua echipe ar ramane cu punctele pe care le au acum. Oltenii au un punct avans si le-ar fi de ajuns doar un egal pentru a deveni campioana, in timp ce echipa antrenata de Dan Petrescu ar fi obligata sa castige.

Partida Astra - Craiova care era programata astazi a fost deja anulata, iar sansele ca aceasta sa se mai joace sunt minime. Oltenii vor castiga cu 3-0 la 'masa verde', iar LPF le-a transmis deja sa faca o sesizare in acest sens. Echipa din Giurgiu este obligata sa stea in izolare pana luni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!