"Aici s-a terminat cu indisciplina!" Becali a facut public motivul pentru care Alibec e OUT: "Nu va mai juca la Steaua!"
Luni 14 Mai 2018, 14:49

"Aici s-a terminat cu indisciplina!" Becali a facut public motivul pentru care Alibec e OUT: "Nu va mai juca la Steaua!"

Gigi Becali a surprins pe toata lumea cand a anuntat ca Alibec este exclus din lot.
 

Anuntul a venit imediat dupa meciul CFR-ului cu Astra, cu mai putin de 24 de ore inaintea partidei capitale cu Craiova, confruntare de care depind toate sansele la titlu ale echipei lui Dica.

"A fost obraznic si nu va mai juca", s-a limitat la a spune Becali. Desi initial se credea ca este vorba de un nou act de indisciplina comis de atacant la antrenamente, Becali a facut lumina in acest caz.

Alibec si-a cerut intreaga prima pentru calificarea in play-off-ul UEFA Champions League, insa Becali a fost de acord sa-i achite doar jumatate din cei 30.000 de euro promisi. Cum jucatorul nu a fost de acord, Becali a anuntat ca acesta nu va mai face parte din planurile de viitor ale echipei.

"El zicea ca vrea 30.000 de euro prima. Eu i-am dat 15.000. Ca asa e clauza. Primesti prima in functie de minutele jucate. El a jucat de 15.000. Altii au primit 5.000 sau 10.000. Dar el zicea ca vrea 30.000. Oricum el nu va mai juca la Steaua. Este exclus din lot. Aici s-a terminat cu indisciplina. Nu va mai juca", a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

In varsta de 27 de ani, Alibec a avut unul dintre cele mai slabe sezoane din cariera. Atacantul a reusit un singur gol in cele 20 de meciuri jucate pana acum.VIDEO PROTVPLUS.RO

România, în pragul unei epidemii de gripă. Bilanţul negru al deceselor a ajuns la 18