Bratu a fost astazi la DNA! Vezi imagini

Autor: Sport.ro
Joi 24 Aprilie 2008, 13:37
CONTRA, GANEA SI ALTI NOUA JUCATORI MAI SUNT ASTEPTATI

Florin Bratu a venit in aceasta dimineata la Directia Nationala Anticoruptie singur, fara avocat. La iesire, dupa aproximativ 30 de minute el a declarat ca a fost audiat ca martor si ca procurorii au vrut sa afle in primul rand daca el stie pe ce suma de bani a fost transferat, atunci cand prin intermediul impresarului sau Gica Popescu, a fost transferat de la clubul Rapid la o echipa din Turcia.

Turcii spun ca au dat pe el in jur de 3 milioanne de dolari in actele clubului s-ar fi inregistrat insa numai 100.000. restul de bani ajungand la impresari.

Alaturi de Bratu, alti 11 fotbalisti trebuie sa treaca pe la procurorii anticoruptie ca sa dea declaratii. Printre ei sunt Ionel Ganea, Iulian Arhire, Dan Alexa, Cosmin Contra, Florin Cernat.

In ianuarie 2008 pe la DNA au trecut insa 9 presedinti de cluburi, impresari si actionari care sunt banuiti ca au prejudiciat 4 cluburi de fotbal cu peste 10 milioane de euro din urma unor transferuri in care nu au fost declarate in acte adevaratele sume. Intreg dosarul fotbalistilor insa este documentat de mai bine de un an .

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT