Alexandru Bourceanu Otelul Galati Poli Timisoara Superliga

Bourceanu are verde pentru Timisoara! "Depinde de jucator"

Marian Iancu a dezvaluit ca a facut o oferta pentru transferul lui Bourceanu la Poli. Mijlocasul are verde pentru Liga: totul depinde de jucator, spune Marius Stan!

â–º Steaua lui Protasov, in Grecia: Iacob, dupa Dica la Iraklis!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 22:01
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 23:29

Otelul Galati si-a reluat miercuri pregatirile pentru noul sezon! Marius Stan se gandeste la cupele europene, iat Grigoras spune ca nu poate garanta pentru indeplinirea obiectivului!

Marius Stan a spus ca Bourceanu are drum liber pentru Timisoara, dar ca depinde de jucator!

Marius Stan a anuntat ca bugetul pentru noul sezon este de 5,5 milioane de euro (2 milioane de euro de la Mittal, 1,08, drepturi de televizare, 500.000 de euro de la Consiliul Local Galati si restul din resurse proprii). "Obiectivul va pune presiune pe jucatori, bugetul e rezolvabil si nu vrem ca la noi sa se simta criza", a afirmat Stan.
Stan a mentionat ca antrenorul Petre Grigoras nu va pleca "sub nicio forma". "Am fost sunat de oficiali de la Poli Iasi, care mi-au cerut permisiunea sa stea de vorba cu Grigoras. El nu a vrut sa plece, continua la Otelul", a spus Stan.

Marius Stan a adaugat ca este de acord cu transferul lui Bourceanu la FC Timisioara: "Acum depinde de FCM Dunarea si de jucator".

Antrenorul Petre Grigoras a afirmat ca nu poate garanta pentru indeplinirea obiectivului: "Daca nu-ti doresti un lucru, nu-l poti realiza. Nu pot garanta pentru indeplinirea acestui obiectiv, pentru ca nici nu pot spune nimic despre valoaea celor nou-veniti. Daca acestia sunt intr-adevar jucatori de valoare, ne putem bate pentru un loc in Europa".

Pentru Bourceanu, Timisoara se bate cu Dinamo! Bourceanu a declarat saptaman trecuta ca nu este disperat sa plece si ca se gandeste sa ajunga cu Otelul in cupele europene.

Bourceanu a socat atunci cand a declarat ca venirea la nationala nu l-a ajutat in acest sezon!

CITESTE SI:

Borceanu la Timisoara! Iancu: "Am facut o oferta clara!" Stan: "E o suma de luat in seama!"

Deac, Muresan si Panin doriti la Timisoara!! "Nu vindem nici un roman, poate strain!"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies