VIDEO EXCLUSIV Bourceanu a făcut calculele pentru titlul din Liga 1: favorita la trofeu și surpriza de pe listă

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Martie 2023, 09:55
Data actualizarii: Miercuri 08 Martie 2023, 09:53

Alexandru Bourceanu (37 de ani), fostul mijlocaș al celor de la FCSB și al naționalei României, a discutat despre favoritele la titlu din Liga 1, recunoscând că poate fi subiectiv având în vedere trecutul său roș-albastru.

Bourceanu se așteaptă ca CFR Cluj să fie principala favorită la titlu, urmată de FCSB. Aflată acum pe primul loc, când din sezonul regulat a mai rămas de jucat o singură etapă, Farul este cotată doar cu șansa a treia de fostul internațional.

Bourceanu a făcut calculele pentru titlul din Liga 1

Rapid, locul 4 acum, ar putea apărea pe podium la finalul sezonului, mai spune Bourceanu.

"Cred că șansele sunt undeva la fel ca în sezonul precedent. Nu aș vedea-o favorită pe FCSB, însă cu siguranță este a doua echipă cu șanse la titlu, dacă vorbim din punct de vedere procentual, după CFR. Farul? După FCSB. 

E doar o opinie. Nu știu dacă cumva și Rapid ar putea să intervină și să fie pe poziția a treia sau a doua. E o opinie subiectivă, dar având atâtea emoții și fiind atașat de FCSB, ar fi o doză de subiectivism destul de mare. Luați-o la nivel de opinie", a spus Alexandru Bourceanu, în cadrul unei intervenții la emisiunea Superfanii.

„Cine câștigă campionatul?” Valeriu Iftime a oferit răspunsul

Valeriu Iftime a vorbit pentru Sport.ro și a evidențiat că, în opinia sa, tot ardelenii vor fi cei care se vor impune și în actuala stagiune. Patronul de la FC Botoșani a precizat că CFR știe să trateze meciurile importante.

„Chiar dacă nu sunt cel mai mare fan al lui CFR Cluj... tot ea pare cea mai solidă echipă. Și-a tratat momentele dificile cu mare, mare atenție. Întotdeauna, CFR a jucat bine meciurile importante de miză și le-a câștigat.

Uitați-vă la traseul european și în general la ultimele meciuri pe care le-au avut în ultimul timp. Așa că, dacă facem o analiză cât de cât mai atentă, tot CFR ia campionatul, în opinia mea”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!