Borcea: 'Kovacs trebuie exclus!" / Cristea: "Sa se duca la puscarie!"

Autor: Sport.ro
Sambata 26 Septembrie 2009, 19:41
Borcea: 'Kovacs trebuie exclus!" / Cristea: "Sa se duca la puscarie!"

Dinamo a pierdut in ultimul minut la Medias, unde Steaua a castigat acum doua saptamani.
â–º Camera de gazare! Gaz Metan 1-0 Dinamo(Eric '89)! AICI DESFASURAREA PARTIDEI

â–º Infrangere rusinoasa! Badea: "Este o problema cu atitudinea jucatorilor!"

E prima infrangere in deplasare a lui Dinamo din acest sezon. Borcea se ia de mercenarii lui din echipa, dar ii ataca si pe arbitri. "Nu ne-au dat doua penaltyuri!"... Andrei Cristea e si mai dur - ii trimite la puscarie pe arbitri.

"Am jucat prost! Dar Istvan Kovac trebuia sa ne dea doua penalty-uri clare. Au fost in fata lui! Ar trebui sa fie exclus acest arbitru! E prea tanar, trebuia sa mai stea 2-3 ani in ligile inferioare. Ce sa mai spun dupa ce am batut la Graz, la Liberec, cu Steaua, cu Urziceni si apoi am pierdut cu echipele mici... Nu vor mai primi niciun ban de acum incolo! Eram curios cum vor juca daca nu vor primi bani inainte de meci...", a spus Borcea la finalul partidei de la Medias.

Dinamo a castigat in ultima secunda derby-ul cu Urziceniul, iar acum a pierdut in ultimul minut la Medias, unde nu reuseste sa castige de 9 ani.

Primul gol incasat in deplasare in era Bonetti i-a provocat lui Dinamo prima infrangere departe de Bucuresti in acest sezon.

Dupa meci, Borcea a intrat la vestiare si i-a facut praf pe arbitri. Borcea tipa ca Istvan Kovac i-a refuzat doua penaltyuri la Medias, unde anul trecut Dinamo a fost ajutata de Lajos.

Borcea n-are mila nici de ai lui. Le-a promis prime cu Steaua, CFR Cluj si Urziceni si au batut. N-a facut-o cu Otelul, Curtea de Arges si Medias si au luat bataie.

"Lasati-ma cu arbitrii astia! Sa se duca la puscarie!!", a spus Andrei Cristea imediat dupa meci.


 

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT