Borcea il face praf pe Lucian Goian: "Sa zica mersi in fiecare zi ca joaca la Dinamo"

Autor: Sport.ro
Sambata 19 Decembrie 2009, 12:20
Borcea il face praf pe Lucian Goian: "Sa zica mersi in fiecare zi ca joaca la Dinamo"

Lucian Goian e suparat pe conducerea lui Dinamo ca nu joaca si ii suspecteaza pe actionari ca se baga in efectuarea primului 11. Borcea s-a enervat cand a auzit si l-a facut praf pe jucator.

Dupa ce a fost anuntat la antrenamentul oficial inaintea meciului de la Atena ca este titular, fundasul dinamovist s-a trezit pe banca de rezerve.

“La antrenamentul oficial dinaintea meciului eram titular, a doua zi am ramas pe banca. Daca sunt interese, vin impresari la meci si trebuie sa vada pe cineva, inseamna ca mie trebuie sa mi se faca o nedreptate...De trei luni imi platesc chiria din banii mei, trebuia sa imi dea si mie cineva o explicatie, sa imi spuna cum sa ma mut. Sa-mi spune orice, dar vad ca nu-mi zic nimic”, spunea ieri Lucian Goian in ProSport.

Borcea a venit imediat cu replica si l-a pus la punct pe jucator:

"I s-a dat posibilitatea sa plece, a fost la Ceahlaul pentru a avea cat mai multe meciuri ca titular, a fost imprumutat pentru un an si dupa sase luni s-a intors, apoi l-am propus la toate echipele din Liga I si nu l-a vrut nimeni, l-am trimis la Terek Groznii, fara sa dea probe, doar trebuia sa semneze, si nici cecenii nu l-au vrut. Eu ce sa-i fac? Goian trebuie sa-i multumeasca lui Dumnezeu, sa zica mersi in fiecare zi ca imbraca tricoul lui Dinamo pentru ca l-a noi mereu a avut deschidere.", a spus Borcea in Adevarul.

 

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies